Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BB 3 fc Rivers Lions
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 23.2
average Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Amokachi de bal onder controle te krijgen. Okemiri rent richting de bal. Okemiri passt de bal zonder na te denken. Aiyenugba rent richting de bal. Aiyenugba haalt uit met een fantastische trap. Ngedi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Amokachi onderschept slim de pass. Amokachi passt de bal in één keer door. Adinachukwu geeft een hoge lob. Okoh is nu in balbezit. Okoh draait met de bal, schiet en ... Imagbudu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Aiyenugba bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiye speelt de bal door. Aiyenugba is nu in balbezit. Aiyenugba draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Emigo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Amokachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwobodo verovert de bal door een tackle van achteren. Nwobodo probeert naar een medespeler te passen. Aiyenugba bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiyenugba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ogunsoto kopt de bal weg. Daar is Adeshina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Layeni verovert de bal door een tackle van achteren. Oruma rent richting de bal. Oruma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Ogunsoto rent richting de bal. Aiyenugba verovert de bal door een tackle van achteren. Oruma rent richting de bal. Aiyenugba rent richting de bal. Aiyenugba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Adinachukwu geeft een hoge lob. Okala probeert de bal met de borst te controleren. Okoh is nu in balbezit. Okoh haalt uit met een fantastische trap. Imagbudu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BB 3 fc - Rivers Lions 1:0

42e minuut.
Nwobodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwobodo met een sublieme pass. Emigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiyenugba is nu in balbezit. Aiyenugba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BB 3 fc 69%, Rivers Lions 31%.
BB 3 fc - Rivers Lions 1:0

55e minuut.
Obinna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ogunsoto is nu in balbezit. Ogunsoto passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Adeshina de bal. Adeshina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Martins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Layeni heeft problemen om de bal te vangen. Yobo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Yobo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

76e minuut.
Oruma kopt de bal weg. Odiye is nu in balbezit. Aiyenugba schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aiyenugba krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Adinachukwu heeft problemen om de bal te vangen. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins passt de bal zonder na te denken. Aiyenugba is nu in balbezit. Aiyenugba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BB 3 fc 66%, Rivers Lions 34%.
BB 3 fc - Rivers Lions 1:0