Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super strikers Valhalla Legions
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 27.5
poor Schieten weak
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Brown geeft een lange en hoge pass. Kaku rent richting de bal. Kaku met een sublieme pass. Obodo is nu in balbezit. Obodo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Lavecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavecchia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Omotayo de bal. Okolosi rent richting de bal. Okolosi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Shuaibu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okolosi rent richting de bal. Okolosi passt de bal met de wreef. Kaku rent richting de bal. Kaku draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Odiah geeft een lange en hoge pass. Inworp. Shuaibu met een snelle inworp. Omotayo rent richting de bal. Omotayo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Odiah trapt de bal weg. Iyenemi kopt de bal weg. Okolosi met een sublieme pass. Kaku rent richting de bal. Kaku draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Omotayo onderschept slim de pass. Omotayo speelt de bal door. Elejiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Elejiko haalt uit met een fantastische trap. Martínez Vinuesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super strikers - Valhalla Legions 1:0

44e minuut.
Iyenemi geeft een hoge lob. Omotayo kopt de bal weg. Odiah rent richting de bal. Elejiko onderschept slim de pass. Elejiko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super strikers - Valhalla Legions 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super strikers 52%, Valhalla Legions 48%.
Super strikers - Valhalla Legions 2:0

54e minuut.
Elejiko onderschept slim de pass. Elejiko haalt uit met een fantastische trap. Odiah kopt de bal weg. Omotayo is nu in balbezit. Omotayo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Elejiko rent richting de bal. Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Elejiko begaat een overtreding. Elejiko krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Omagufi geeft een lange en hoge pass. Obodo kopt de bal weg. Udenkwor kan de bal niet met de borst controleren. Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Obianika verovert de bal door een tackle van achteren. Obianika passt de bal met de wreef. Okolosi probeert naar een medespeler te passen. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kaku rent richting de bal. Kaku schiet op doel. Fregene probeert de bal aan de voet te houden. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super strikers - Valhalla Legions 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super strikers 65%, Valhalla Legions 35%.
Super strikers - Valhalla Legions 2:1