Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Superior Fc BB 3 fc
523 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.8
matig Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Johnson rent richting de bal. Agbonavbare onderschept slim de pass. Agbonavbare probeert naar een medespeler te passen. Baba rent richting de bal. Baba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Superior Fc - BB 3 fc 1:0

5e minuut.
Ogunbiyi passt de bal in één keer door. Baba rent richting de bal. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba onderschept slim de pass. Baba draait met de bal, schiet en ... Paal!

8e minuut.
Okon met een harde bal richting middenveld. Ogunsoto kopt de bal weg. Adeshina rent richting de bal. Okoh rent richting de bal. Okoh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ogunbiyi is nu in balbezit. Adinachukwu rent richting de bal. Adinachukwu passt de bal met de wreef. Baba is nu in balbezit. Baba draait met de bal, schiet en ... Ngedi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Superior Fc - BB 3 fc 2:0

27e minuut.
Johnson geeft een hoge lob. Adeshina kopt de bal weg. Okoh rent richting de bal. Adeshina rent richting de bal. Adeshina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Superior Fc - BB 3 fc 2:1

31e minuut.
Ogunbiyi met de inworp. Ijeh rent richting de bal. Ijeh geeft de bal voor. Onyedika rent richting de bal. Onyedika draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Eguavoen is nu in balbezit. Eguavoen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Agbonavbare de bal. Adeshina rent richting de bal. Adeshina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Onyedika kopt de bal weg. Obinna geeft een lange en hoge pass. Ekhosuehi rent richting de bal. Okoh onderschept slim de pass. Okoh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Superior Fc 51%, BB 3 fc 49%.
Superior Fc - BB 3 fc 2:1

48e minuut.
Agbonavbare speelt de bal door. Adinachukwu is nu in balbezit. Adinachukwu geeft de bal voor. Okoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoh schiet op doel. Okon bokst de bal weg.

53e minuut.
Agboola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agboola geeft een lange en hoge pass. Emigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Emigo geeft een hoge lob. Ijeh kopt de bal weg. Ngedi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Odiye bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiye geeft een hoge lob. Adinachukwu kopt de bal weg. Okoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoh schiet op doel. Okon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aliyu is nu in balbezit. Okoh verovert de bal door een tackle van achteren. Okoh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Okon bokst de bal weg. Okoh rent richting de bal. Okoh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Superior Fc - BB 3 fc 2:2

60e minuut.
Udi met de inworp. Onyedika geeft een lange en hoge pass. Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijeh geeft een hoge lob. Baba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Obinna rent richting de bal. Onyedika verovert de bal door een tackle van achteren. Onyedika probeert naar een medespeler te passen. Baba is nu in balbezit. Baba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Emigo geeft een lange en hoge pass. Daar is Aliyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eguavoen is nu in balbezit. Adeshina is nu in balbezit. Adeshina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kala Otaji verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson verovert de bal door een tackle van achteren. Adeshina is nu in balbezit. Adeshina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Superior Fc - BB 3 fc 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Superior Fc 39%, BB 3 fc 61%.
Superior Fc - BB 3 fc 2:3