Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALL STAR FC Silverheart F.C
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Oliha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Semitoje komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Ovie onderschept slim de pass. Semitoje legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ovie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mbong legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL STAR FC - Silverheart F.C 0:1

43e minuut.
Aminu verovert de bal door een tackle van achteren. Aliyu verovert de bal door een tackle van achteren. Ebiede is nu in balbezit. Aliyu is nu in balbezit. Aliyu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL STAR FC 52%, Silverheart F.C 48%.
ALL STAR FC - Silverheart F.C 0:1

64e minuut.
Oketola passt de bal in één keer door. Okoduwa met een sublieme pass. Fatusi heeft problemen om de bal te vangen. Ebiede is nu in balbezit. Ebiede geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ALL STAR FC - Silverheart F.C 1:1

67e minuut.
Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa geeft een hoge lob. Ovie is nu in balbezit. Makinwa onderschept slim de pass. Makinwa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Aminu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa onderschept slim de pass. Ebiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede draait met de bal, schiet en ... Shaaka probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL STAR FC - Silverheart F.C 2:1

79e minuut.
Aminu passt de bal zonder na te denken. Datoru geeft de bal voor. Fatusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Datoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Datoru geeft een hoge lob. Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyu onderschept slim de pass. Aliyu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALL STAR FC - Silverheart F.C 3:1

84e minuut.
Daar is Ovie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makinwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Makinwa passt de bal met de wreef. Aliyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALL STAR FC 28%, Silverheart F.C 72%.
ALL STAR FC - Silverheart F.C 3:1