Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oba football club Johba FC
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 21.2
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Abana rent richting de bal. Abana passt de bal zonder na te denken. Daar is Ufele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoro rent richting de bal. Okoro geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Enakarhire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Ufele probeert de bal aan de voet te houden. Thompson rent richting de bal. Thompson met een sublieme pass. Ngedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngedi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Salahudeen verovert de bal door een tackle van achteren. Omoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Okechukwu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Okechukwu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Omoh raakt geblesseerd tijdens het duel. Omoh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Okoro is nu in balbezit. Okoro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ojigwe kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Okosieme de bal onder controle te krijgen. Shuaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu haalt uit met een fantastische trap. Enakarhire maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oba football club - Johba FC 0:1

35e minuut.
Shuaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu passt de bal zonder na te denken. Olawaniyi is nu in balbezit. Okoro onderschept slim de pass. Okoro haalt uit met een fantastische trap. Enakarhire bokst de bal weg.

38e minuut.
Ude is nu in balbezit. Ude geeft de bal voor. Okosieme is nu in balbezit. Okoro verovert de bal door een tackle van achteren. Okoro geeft een hoge lob. Paal!

39e minuut.
Okosieme rent richting de bal. Okosieme geeft een hoge lob. Inworp. Ude zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okoro geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ufele passt de bal zonder na te denken. Shuaibu rent richting de bal. Shuaibu passt de bal zonder na te denken. Okoro is nu in balbezit. Okoro schiet op doel. Enakarhire bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oba football club 67%, Johba FC 33%.
Oba football club - Johba FC 0:1

55e minuut.
Ufele probeert de bal aan de voet te houden. Enyiaku is nu in balbezit. Enyiaku geeft een lange en hoge pass. Ngedi is nu in balbezit. Ngedi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Abana rent richting de bal. Abana geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nwaneri de bal onder controle te krijgen. Okoro is nu in balbezit. Okoro schiet op doel. Enakarhire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Okolosi met een snelle inworp. Omoh heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ngedi. Ngedi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oba football club 71%, Johba FC 29%.
Oba football club - Johba FC 0:1