Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bravona FC Noble Fc
Attack Tactiek 433
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
21.4 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Taiwo probeert de bal met de borst te controleren. Taiwo geeft een hoge lob. Fregene probeert de bal aan de voet te houden. Obiekwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiekwu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Obiekwu is nu in balbezit. Obiekwu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravona FC - Noble Fc 1:0

8e minuut.
Otiji passt de bal in één keer door. Taiwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiwo met een sublieme pass. Obiekwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiekwu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Onwuzuruike met een sublieme pass. Obidimalor is nu in balbezit. Shola onderschept slim de pass. Shola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Shola rent richting de bal. Shola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bravona FC - Noble Fc 1:1

15e minuut.
Tyavkase speelt de bal door. Obiekwu is nu in balbezit. Ozuah maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ozuah naar de kleedkamers voor een vroege douche.

16e minuut.
Ejike kopt de bal weg. Onwuzuruike is nu in balbezit. Onwuzuruike passt de bal met de wreef. Shola bereikt de bal nog maar net als eerste. Shola draait met de bal, schiet en ... George bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Otiji passt de bal met de wreef. Olugbodi is nu in balbezit. Olugbodi speelt de bal door. Osagie is nu in balbezit. Osagie haalt uit met een fantastische trap. Rufai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Taiwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Osagie rent richting de bal. Osagie speelt de bal door. Obiekwu heeft problemen om de bal te vangen. Obiekwu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sodje rent richting de bal. Osagie verovert de bal door een tackle van achteren. Osagie speelt de bal door. Taiwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiwo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Otiji geeft een hoge lob. Onyeogu geeft een hoge lob. Tyavkase probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shola verovert de bal door een tackle van achteren. Shola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravona FC 29%, Noble Fc 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bravona FC - Noble Fc 1:1

48e minuut.
Fregene passt de bal met de wreef. Shola bereikt de bal nog maar net als eerste. Obidimalor schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Obidimalor is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

51e minuut.
Onyeogu probeert naar een medespeler te passen. Shola rent richting de bal. Tyavkase bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuzuruike draait met de bal, schiet en ... George bokst de bal weg.

59e minuut.
Tawose speelt de bal door. Taiwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiwo speelt de bal door. Osagie rent richting de bal. Osagie draait met de bal, schiet en ... Rufai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Daar is Obiekwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fregene speelt de bal door. Shola rent richting de bal. Shola draait met de bal, schiet en ... George werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravona FC - Noble Fc 1:2

69e minuut.
Sodje geeft een hoge lob. Olawaniyi rent richting de bal. Olawaniyi geeft de bal voor. Shola bereikt de bal nog maar net als eerste. Shola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Onwuzuruike bereikt de bal nog maar net als eerste. Shola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyavkase onderschept slim de pass. Onwuzuruike bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Tyavkase rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fregene. Tyavkase is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tyavkase zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Otiji bereikt de bal nog maar net als eerste. Otiji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bravona FC - Noble Fc 2:2

88e minuut.
Olawaniyi geeft een hoge lob. Okpara kopt de bal weg. Shola rent richting de bal. Shola haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravona FC 42%, Noble Fc 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bravona FC - Noble Fc 2:2