Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Garnet FC Luton Town FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20
average Schieten adequate
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Wahab onderschept slim de pass. Wahab met een sublieme pass. Okoye met een sublieme pass. Dozie is nu in balbezit. Dozie haalt uit met een fantastische trap. Igwe bokst de bal weg.

11e minuut.
Okoye met een sublieme pass. Kala Otaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozie bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozie schiet op doel. Igwe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Wahab onderschept slim de pass. Dozie rent richting de bal. Dozie passt de bal met de wreef. Kala Otaji is nu in balbezit. Kala Otaji haalt uit met een fantastische trap. Igwe bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Garnet FC - Luton Town FC 1:0

16e minuut.
Melkam bereikt de bal nog maar net als eerste. Melkam passt de bal met de wreef. Dozie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Odiye is nu in balbezit. Odiye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Nwobodo passt de bal in één keer door. Melkam is nu in balbezit. Melkam probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Odiye de bal. Odiye schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Garnet FC - Luton Town FC 1:1

31e minuut.
Musa passt de bal met de wreef. Obisesan is nu in balbezit. Odiye verovert de bal door een tackle van achteren. Odiye draait met de bal, schiet en ... Inuwa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Obisesan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Odiye is nu in balbezit. Odiye schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Garnet FC - Luton Town FC 1:2

35e minuut.
Ademola met de inworp. Nwobodo is nu in balbezit. Nwobodo met een sublieme pass. Odiye is nu in balbezit. Odiye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Garnet FC - Luton Town FC 1:3

40e minuut.
Ogbodudu passt de bal met de wreef. Kala Otaji rent richting de bal. Dozie rent richting de bal. Dozie haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Aghahowa de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ikeagu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Okoye is nu in balbezit. Okoye passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Obisesan de bal. Odiye bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Garnet FC - Luton Town FC 1:4

44e minuut.
Okoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Melkam verovert de bal door een tackle van achteren. Melkam passt de bal met de wreef. Odiye rent richting de bal. Odiye draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garnet FC 63%, Luton Town FC 37%.
Garnet FC - Luton Town FC 1:4

72e minuut.
Okoye rent richting de bal. Okoye passt de bal met de wreef. Obisesan kan de bal niet met de borst controleren. Odiye bereikt de bal nog maar net als eerste. Odiye draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Melkam bereikt de bal nog maar net als eerste. Melkam passt de bal in één keer door. Abacha rent richting de bal. Odiye onderschept slim de pass. Odiye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garnet FC 36%, Luton Town FC 64%.
Garnet FC - Luton Town FC 1:4