Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ôffîxîæl Brave FC
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten average
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Odiye haalt uit met een fantastische trap. Akwuegbu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Umukoro is nu in balbezit. Umukoro schiet op doel. Akwuegbu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ôffîxîæl - Brave FC 1:0

23e minuut.
Igbinadolor is nu in balbezit. Obiekwu met een sublieme pass. Odiye probeert naar een medespeler te passen. Umukoro is nu in balbezit. Umukoro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ahmed met een harde bal richting middenveld. Salahudeen kopt de bal weg. Adeshina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohenhen verovert de bal door een tackle van achteren. Ohenhen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akinsehinde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Omoefe speelt de bal door. Ohenhen is nu in balbezit. Ohenhen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ôffîxîæl 53%, Brave FC 47%.
Ôffîxîæl - Brave FC 1:0

50e minuut.
Ogunsoto onderschept slim de pass. Ogunsoto met een sublieme pass. Akwuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Umukoro verovert de bal door een tackle van achteren. Umukoro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Akinsehinde passt de bal zonder na te denken. Anosike rent richting de bal. Anosike speelt de bal door. Ohenhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohenhen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Umukoro passt de bal met de wreef. Anosike bereikt de bal nog maar net als eerste. Anosike geeft de bal voor. Ohenhen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohenhen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ôffîxîæl 35%, Brave FC 65%.
Ôffîxîæl - Brave FC 1:0