Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:17
  • Competitiewedstrijd: Prva Liga
  • Stadion: GoyCo Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 57104
GoyaNS ЗЕЛЕНГОРА 1945
532 koma 2.2Sr Tactiek САМБА 3
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
71.2 gemiddelde waardering 63.8
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen very good
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Knez rent richting de bal. Knez passt de bal met de wreef. Dimitrescu is nu in balbezit. Dimitrescu draait met de bal, schiet en ... Getoshi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - ЗЕЛЕНГОРА 1945 1:0

4e minuut.
Maitland-Niles bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lagrini. Maitland-Niles is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drljević zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Božinović kopt de bal weg. Talbot is nu in balbezit. Talbot geeft de bal voor. Călin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Daar is Knez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knez geeft een hoge lob. Preda heeft problemen om de bal te vangen. Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Cand├îla geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jager zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karanović rent richting de bal. Karanović schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - ЗЕЛЕНГОРА 1945 2:0

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knez met de inworp. Jager probeert naar een medespeler te passen. Dimitrescu rent richting de bal. Dimitrescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Getoshi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Knez met de inworp. Krstonošić is nu in balbezit. Krstonošić geeft de bal voor. Dimitrescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - ЗЕЛЕНГОРА 1945 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GoyaNS 48%, ЗЕЛЕНГОРА 1945 52%.
GoyaNS - ЗЕЛЕНГОРА 1945 3:0

46e minuut.
Mihaljčić komt het veld opgelopen. Turčinović komt het veld opgelopen. Drljević probeert naar een medespeler te passen. Maitland-Niles bereikt de bal nog maar net als eerste. Knez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Knez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Knez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

47e minuut.
Krstonošić passt de bal in één keer door. Turčinović is nu in balbezit. Turčinović geeft een hoge lob. Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović schiet op doel. Getoshi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Preda verovert de bal door een tackle van achteren. Preda passt de bal in één keer door. Vanmaele speelt de bal door. Maitland-Niles rent richting de bal. Maitland-Niles schiet op doel. Călin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Talbot rent richting de bal. Talbot passt de bal met de wreef. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - ЗЕЛЕНГОРА 1945 3:1

67e minuut.
Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanmaele maakt een afschuwelijke overtreding. Dimitrescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Krstonošić met een snel genomen vrije trap. Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović draait met de bal, schiet en ... Getoshi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Mihaljčić verovert de bal door een tackle van achteren. Mihaljčić passt de bal met de wreef. Krstonošić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karanović de bal. Karanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Krstonošić passt de bal in één keer door. Karanović is nu in balbezit. Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović verovert de bal door een tackle van achteren. Karanović draait met de bal, schiet en ... Getoshi bokst de bal weg.

85e minuut.
Turčinović speelt de bal door. Karanović is nu in balbezit. Talbot rent richting de bal. Karanović verovert de bal door een tackle van achteren. Karanović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Maitland-Niles heeft problemen om de bal te vangen. Sommerlund onderschept slim de pass. Sommerlund geeft een hoge lob. Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GoyaNS 54%, ЗЕЛЕНГОРА 1945 46%.
GoyaNS - ЗЕЛЕНГОРА 1945 3:1