Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:12
  • Competitiewedstrijd: Prva Liga
  • Stadion: GoyCo Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 49921
GoyaNS REDWOLVES
433nova Tactiek 532
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 3
72.4 gemiddelde waardering 76.6
incredible Schieten excellent
formidable Passen incredible
formidable Verdedigen brilliant


2e minuut.
Daar is Bodur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodur passt de bal zonder na te denken. Kulchiy rent richting de bal. Kulchiy geeft een hoge lob. Kuńczak krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

4e minuut.
Andresen kopt de bal weg. Krecikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović verovert de bal door een tackle van achteren. Karanović draait met de bal, schiet en ... Michalczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - REDWOLVES 1:0

5e minuut.
Bertarelli met een sublieme pass. Kuńczak rent richting de bal. Kuńczak passt de bal met de wreef. Bodur rent richting de bal. Bodur haalt uit met een fantastische trap. Călin bokst de bal weg.

7e minuut.
Jager passt de bal met de wreef. Lagrini is nu in balbezit. Lagrini geeft de bal voor. Karanović is nu in balbezit. Karanović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Jager passt de bal zonder na te denken. Karanović rent richting de bal. Krstonošić is nu in balbezit. Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu draait met de bal, schiet en ... Michalczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Kuńczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Božinović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuńczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Kulchiy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kuńczak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GoyaNS - REDWOLVES 1:1

23e minuut.
Krstonošić probeert naar een medespeler te passen. Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peixinho. Peixinho krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Krstonošić is nu in balbezit. Bertarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Bertarelli geeft een lange en hoge pass. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Andresen speelt de bal door. Jager speelt de bal door. Karanović is nu in balbezit. Karanović haalt uit met een fantastische trap. Michalczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Andresen passt de bal zonder na te denken. Krstonošić rent richting de bal. Krstonošić passt de bal zonder na te denken. Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu draait met de bal, schiet en ... Paal! Michalczewski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krstonošić neemt de hoekschop. Dimitrescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Peixinho probeert de bal aan de voet te houden. Michalczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kulchiy rent richting de bal. Jager verovert de bal door een tackle van achteren. Jager passt de bal met de wreef. Álvarez Iglesias rent richting de bal. Álvarez Iglesias haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Rúbio geeft de bal voor. Sommerlund kopt de bal weg. Jager probeert de bal aan de voet te houden. Jager geeft een lange en hoge pass. Dimitrescu krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bertarelli is nu in balbezit. Bertarelli passt de bal zonder na te denken. Kuńczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuńczak geeft een hoge lob. Bodur is nu in balbezit. Călin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boglio bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
GoyaNS - REDWOLVES 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GoyaNS 48%, REDWOLVES 52%.
GoyaNS - REDWOLVES 1:2

47e minuut.
Krecikowski passt de bal zonder na te denken. Bertarelli is nu in balbezit. Bertarelli speelt de bal door. Kuńczak rent richting de bal. Kuńczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuńczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuńczak schiet op doel. Călin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Krstonošić passt de bal in één keer door. Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixinho verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Iglesias draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sommerlund kopt de bal weg. Jager is nu in balbezit. Kulchiy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kulchiy krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Lagrini probeert naar een medespeler te passen. O`Neill is nu in balbezit. O`Neill passt de bal met de wreef. Bodur is nu in balbezit. Bodur schiet op doel. Călin bokst de bal weg.

70e minuut.
Lagrini onderschept slim de pass. Kulchiy is nu in balbezit. Lagrini begaat een overtreding. Lagrini krijgt een gele kaart. Kulchiy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kulchiy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bodur springt en kopt de bal. Călin bokst de bal weg. Božinović kopt de bal weg. O`Neill speelt de bal door. Kulchiy geeft de bal voor. Bodur springt en kopt de bal. Călin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Buitenspel voor Kuńczak. Goede buitenspelval van de verdediging. Boglio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GoyaNS - REDWOLVES 2:2

89e minuut.
Andresen geeft een lange en hoge pass. Karanović rent richting de bal. Dienes verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez Iglesias onderschept slim de pass. Álvarez Iglesias schiet op doel. Michalczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GoyaNS 52%, REDWOLVES 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GoyaNS - REDWOLVES 2:2