Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:12
  • Competitiewedstrijd: Prva Liga
  • Stadion: F.C. Bears Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 25231
F.C. Bears FK Slavonija
Proba... Tactiek slav.uslo.kr
49% Balbezit 51%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
27 Buitenspel 2
79.1 gemiddelde waardering 63.5
wonderbaarlijk Schieten solide
wonderbaarlijk Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Džubur is nu in balbezit. Praski onderschept slim de pass. Praski geeft een lange en hoge pass. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Haller passt de bal zonder na te denken. Tuấn Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonović begaat een overtreding. Andonović krijgt een gele kaart. Tuấn Long is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pintér met een snel genomen vrije trap. Tuấn Long springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bears - FK Slavonija 1:0

10e minuut.
Sikiraš kopt de bal weg. Fabicki met een sublieme pass. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. Tasić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bears - FK Slavonija 2:0

18e minuut.
Džubur is nu in balbezit. Fabicki verovert de bal door een tackle van achteren. Bastidas rent richting de bal. Pintér geeft een hoge lob. Tuấn Long springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kirkov is nu in balbezit. Şoimaru onderschept slim de pass. Şoimaru geeft een lange en hoge pass. Tuấn Long is nu in balbezit. Tuấn Long draait met de bal, schiet en ... Tasić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. del Bosque probeert naar een medespeler te passen. Haller speelt de bal door. Tuấn Long rent richting de bal. Tuấn Long schiet op doel. Tasić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bears - FK Slavonija 3:0

24e minuut.
Praski rent richting de bal. Pintér rent richting de bal. Pintér passt de bal zonder na te denken. Tuấn Long is nu in balbezit. Tuấn Long schiet op doel. Tasić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Fabicki passt de bal met de wreef. Pintér met een sublieme pass. Bayramoğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Machnacki de bal. Machnacki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Haller verovert de bal door een tackle van achteren. Haller met een sublieme pass. Tuấn Long rent richting de bal. Tuấn Long draait met de bal, schiet en ... Tasić probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bears - FK Slavonija 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Bears 34%, FK Slavonija 66%.
F.C. Bears - FK Slavonija 4:0

49e minuut.
Bastidas rent richting de bal. Robles onderschept slim de pass. Robles geeft een lange en hoge pass. Machnacki heeft problemen om de bal te vangen. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Inworp. Şoimaru met een snelle inworp. Bayramoğlu is nu in balbezit. Bayramoğlu geeft de bal voor. Tuấn Long krijgt zijn hoofd ertegen. Tasić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramoğlu onderschept slim de pass. Bayramoğlu geeft een hoge lob. Tuấn Long rent richting de bal. Tuấn Long draait met de bal, schiet en ... Tasić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bears - FK Slavonija 5:0

63e minuut.
Kirkov rent richting de bal. Kirkov geeft een hoge lob. Genovese kopt de bal weg. Bastidas rent richting de bal. Robles geeft een hoge lob. Tasić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Katulski geeft een lange en hoge pass. Pintér kopt de bal weg. del Bosque rent richting de bal. Tuấn Long verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Long haalt uit met een fantastische trap. Tasić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Andonović kopt de bal weg. Džubur probeert de bal met de borst te controleren. Pintér begaat een overtreding. Pintér krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Praski passt de bal in één keer door. Haller speelt de bal door. Klungelig pakt Tuấn Long de bal. Tuấn Long haalt uit met een fantastische trap. Tasić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bears - FK Slavonija 6:0

90e minuut.
Fabicki probeert naar een medespeler te passen. Şoimaru speelt de bal door. Bayramoğlu probeert naar een medespeler te passen. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. Tasić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Bears 32%, FK Slavonija 68%.
F.C. Bears - FK Slavonija 6:0