Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gradski park БСК БОРЧА
non Tactiek nova
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 42
outstanding Schieten average
adequate Passen adequate
very good Verdedigen average


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lešević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šubarić is nu in balbezit. Pargalatsos rent richting de bal. Pargalatsos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Lešević met een sublieme pass. Pargalatsos is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lešević neemt de hoekschop. Ružić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Szek speelt de bal door. Madey heeft problemen om de bal te vangen. Madey probeert naar een medespeler te passen. Lešević geeft een lange en hoge pass. Ružić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vergaert bokst de bal weg.

9e minuut.
Blas probeert naar een medespeler te passen. Rousselet bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas schiet op doel. Ferrebús probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - БСК БОРЧА 0:1

10e minuut.
Pargalatsos is nu in balbezit. Kalinić rent richting de bal. Kalinić passt de bal in één keer door. Blas rent richting de bal. Blas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bossolo is nu in balbezit. Šubarić is nu in balbezit. Šubarić passt de bal met de wreef. Lešević geeft een hoge lob. Ružić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Blas kopt de bal weg. Bossolo met een sublieme pass. Madey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lešević geeft de bal voor. Ružić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ćetković passt de bal met de wreef. Ružić is nu in balbezit. Ružić passt de bal in één keer door. Pargalatsos rent richting de bal. Pargalatsos haalt uit met een fantastische trap. Vergaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Fitzgerald raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kulczyk komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Rousselet is nu in balbezit. Rousselet geeft de bal voor. Trifunović kopt de bal weg. Klungelig pakt Kalinić de bal. Kalinić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ružić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paciuga. Ružić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lešević met een snel genomen vrije trap. Ružić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gradski park 43%, БСК БОРЧА 57%.
gradski park - БСК БОРЧА 0:1

53e minuut.
Zečević speelt de bal door. Pargalatsos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Starzewski. Starzewski krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Văcăroiu rent richting de bal. Văcăroiu geeft een hoge lob. Joveljić probeert de bal aan de voet te houden. Rousselet rent richting de bal. Rousselet geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić onderschept slim de pass. Szek rent richting de bal. Ružić onderschept slim de pass. Ružić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gradski park - БСК БОРЧА 1:1

71e minuut.
Madey is nu in balbezit. Madey geeft een hoge lob. Lešević probeert de bal aan de voet te houden. Lešević geeft de bal voor. Madey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lešević zal de hoekschop nemen. Ćetković is nu in balbezit. Ćetković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ferrebús probeert naar een medespeler te passen. Kulczyk kopt de bal weg. Starzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lešević onderschept slim de pass. Lešević geeft een hoge lob. Vergaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vergaert met een sublieme pass. Rousselet kopt de bal weg. Blas bereikt de bal nog maar net als eerste. Blas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Jojić passt de bal in één keer door. Joveljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Joveljić met een sublieme pass. Ružić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić draait met de bal, schiet en ... Vergaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Vergaert trapt de bal weg. Bossolo kopt de bal weg. Klungelig pakt Paciuga de bal. Ružić is nu in balbezit. Ružić haalt uit met een fantastische trap. Vergaert bokst de bal weg.

89e minuut.
Bossolo is nu in balbezit. Bossolo met een sublieme pass. Văcăroiu rent richting de bal. Ćetković verovert de bal door een tackle van achteren. Ćetković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Szek de bal. Pargalatsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pargalatsos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szek verovert de bal door een tackle van achteren. Šubarić is nu in balbezit. Šubarić passt de bal in één keer door. Ružić is nu in balbezit. Ružić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - БСК БОРЧА 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gradski park 38%, БСК БОРЧА 62%.
gradski park - БСК БОРЧА 2:1