Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:17
  • Competitiewedstrijd: II Liga.02
  • Stadion: FC Alpina Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29724
FC Alpina KOSTADINOVAC
Winger Tactiek 4-3-3
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
55.1 gemiddelde waardering 49.8
good Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen adequate


1e minuut.
Orahovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunert probeert naar een medespeler te passen. Krachmarov rent richting de bal. Krachmarov geeft een lange en hoge pass. Stemler springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ahlfeld geeft een lange en hoge pass. Orahovac is nu in balbezit. Kunert begaat een overtreding. Kunert krijgt een gele kaart. Orahovac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zgrzęda met een snel genomen vrije trap. Edur controleert de bal met de borst. Bezbradica begaat een overtreding. Bezbradica krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Višnjić controleert de bal met de borst. Kunert verovert de bal door een tackle van achteren. Kunert geeft een hoge lob. Stemler maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alpina - KOSTADINOVAC 0:1

18e minuut.
Maturén rent richting de bal. Buncol onderschept slim de pass. Buncol passt de bal met de wreef. Vujinović heeft problemen om de bal te vangen. Vujinović geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Višnjić verovert de bal door een tackle van achteren. Kunert is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orahovac. Kunert roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kunert kan niet meer verder spelen. Szatke komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Młynek passt de bal met de wreef. Vujinović is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vujinović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bezbradica maakt een snoekduik en kopt de bal. Osada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alpina 52%, KOSTADINOVAC 48%.
FC Alpina - KOSTADINOVAC 0:1

47e minuut.
Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szatke de bal. Buncol is nu in balbezit. Buncol haalt uit met een fantastische trap. Osada bokst de bal weg. Daar is Edur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bezbradica is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ahlfeld verovert de bal door een tackle van achteren. Ahlfeld passt de bal zonder na te denken. Zgrzęda geeft een hoge lob. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Orahovac met de inworp. Zgrzęda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kladar. Kladar krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Orahovac geeft een hoge lob. Vujinović probeert de bal aan de voet te houden. Tollenaere rent richting de bal. Santos geeft een hoge lob. Stemler bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alpina 53%, KOSTADINOVAC 47%.
FC Alpina - KOSTADINOVAC 0:1