Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:14
  • Competitiewedstrijd: II Liga.03
  • Stadion: Medodrom
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18153
Polarne Mede Sparta LE
5У-3-2 Tactiek druga liga
41% Balbezit 59%
51% Spel op eigen helft 49%
1 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
48.7 gemiddelde waardering 60.6
good Schieten formidable
very good Passen excellent
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Daar is Zuccatosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogliaro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Batrović. Batrović krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Chruścicki passt de bal in één keer door. Ogliaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogliaro met een sublieme pass. Okoš is nu in balbezit. Okoš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - Sparta LE 0:1

33e minuut.
Deffke is nu in balbezit. Deffke geeft de bal voor. Klungelig pakt Buša de bal. Okoš rent richting de bal. Okoš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ogliaro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Okoš krijgt zijn hoofd ertegen. Ruppert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Buša rent richting de bal. Buša geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ogliaro met de inworp. Chruścicki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Milstein rent richting de bal. Milstein geeft een lange en hoge pass. Okoš rent richting de bal. Okoš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - Sparta LE 0:2

45e minuut.
Chruścicki is nu in balbezit. Chruścicki geeft een hoge lob. Okoš is nu in balbezit. Okoš draait met de bal, schiet en ... Ruppert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - Sparta LE 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polarne Mede 55%, Sparta LE 45%.
Polarne Mede - Sparta LE 0:3

47e minuut.
Buša bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogliaro verovert de bal door een tackle van achteren. Ogliaro met een sublieme pass. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš schiet op doel. Ruppert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Smolić met een snelle inworp. Okoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Milošev bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoš onderschept slim de pass. Okoš haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Deffke onderschept slim de pass. Kačar speelt de bal door. Ogliaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogliaro geeft een lange en hoge pass. Okoš maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polarne Mede 48%, Sparta LE 52%.
Polarne Mede - Sparta LE 0:3