Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Компанија Ђ NRG
442 Tactiek 4
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 55.9
solid Schieten outstanding
solid Passen formidable
adequate Verdedigen very good


6e minuut.
Lillo probeert naar een medespeler te passen. Kafara is nu in balbezit. Kafara speelt de bal door. Panteleev is nu in balbezit. Panteleev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Miljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino begaat een overtreding. Miljević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Batez met een snel genomen vrije trap. Miljević kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kafara verovert de bal door een tackle van achteren. Kafara geeft de bal voor. Panteleev kopt de bal weg. Rajk is nu in balbezit. Rajk haalt uit met een fantastische trap. Kupcewicz bokst de bal weg. Rajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajk schiet op doel. Kupcewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Grocholak met de inworp. Lillo rent richting de bal. Lillo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Panteleev de bal. Panteleev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - NRG 0:1

15e minuut.
Stričević geeft een lange en hoge pass. Adiputra kan de bal niet met de borst controleren. Miljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljević haalt uit met een fantastische trap. Comin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Компанија Ђ - NRG 1:1

21e minuut.
Batez rent richting de bal. Palomino onderschept slim de pass. Palomino passt de bal met de wreef. Rajk rent richting de bal. Rajk draait met de bal, schiet en ... Kupcewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Miljević is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adiputra. Miljević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kasalica zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bora maakt een snoekduik en kopt de bal. Comin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - NRG 2:1

27e minuut.
Kafara passt de bal in één keer door. Panteleev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panteleev geeft een lange en hoge pass. Rajk is nu in balbezit. Rajk haalt uit met een fantastische trap. Kupcewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Lillo geeft een lange en hoge pass. Rajk kopt de bal weg. Panteleev probeert de bal aan de voet te houden. Rajk rent richting de bal. Rajk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Regghe de bal. Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Regghe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bora is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kasalica komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Comin trapt de bal weg. Lillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lillo geeft een lange en hoge pass. Rajk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Grocholak passt de bal zonder na te denken. Daar is Lillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lillo met een sublieme pass. Rajk rent richting de bal. Rajk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Adiputra geeft de bal voor. Grocholak met een sublieme pass. Klungelig pakt Borković de bal. Panteleev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panteleev draait met de bal, schiet en ... Kupcewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Ramsay onderschept slim de pass. Kafara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafara met een sublieme pass. Panteleev rent richting de bal. Panteleev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Компанија Ђ - NRG 2:2

44e minuut.
Kasalica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasalica passt de bal in één keer door. Miljević is nu in balbezit. Miljević haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Adiputra de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Компанија Ђ 49%, NRG 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Компанија Ђ - NRG 2:2

46e minuut.
Ramsay heeft problemen om de bal te vangen. Bora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramsay raakt geblesseerd tijdens het duel. Ramsay met een snel genomen vrije trap. Rajk krijgt zijn hoofd ertegen. Kupcewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Компанија Ђ - NRG 2:3

56e minuut.
Kasalica probeert naar een medespeler te passen. Stričević rent richting de bal. Stričević passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bora de bal. Bora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Lillo geeft de bal voor. Daar is Rajk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panteleev is nu in balbezit. Panteleev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rajk de bal onder controle te krijgen. Kupcewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Hulshoff geeft een hoge lob. Rajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajk passt de bal met de wreef. Panteleev rent richting de bal. Panteleev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bora bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulshoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulshoff geeft een lange en hoge pass. Rajk rent richting de bal. Rajk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kafara met een sublieme pass. Lillo is nu in balbezit. Lillo passt de bal met de wreef. Panteleev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panteleev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Panteleev probeert naar een medespeler te passen. Lillo is nu in balbezit. Lillo speelt de bal door. Rajk rent richting de bal. Rajk haalt uit met een fantastische trap. Kupcewicz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kustudić verovert de bal door een tackle van achteren. Kustudić speelt de bal door. Grocholak met een sublieme pass. Rajk rent richting de bal. Rajk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Inworp. Kafara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lillo geeft een lange en hoge pass. Rajk maakt een snoekduik en kopt de bal. Kupcewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Компанија Ђ 44%, NRG 56%.
Компанија Ђ - NRG 2:3