Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sloga Obrenovac Dunav Aranđelovac
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Jakovljević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđelić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anđelić krijgt een gele kaart. Veljković raakt geblesseerd tijdens het duel. Nezirović met een snel genomen vrije trap. Ignjatov rent richting de bal. Ignjatov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Vučinić rent richting de bal. Nezirović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vučinić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cvejanov met een snel genomen vrije trap. Divić rent richting de bal. Divić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Obrenovac - Dunav Aranđelovac 1:0

25e minuut.
Cemović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Anđelić de bal. Anđelić passt de bal met de wreef. Divić is nu in balbezit. Divić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Obrenovac - Dunav Aranđelovac 2:0

29e minuut.
Cvejanov probeert naar een medespeler te passen. Vranješ speelt de bal door. Nezirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđelić verovert de bal door een tackle van achteren. Anđelić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Cemović de bal. Jakovljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovljević geeft een hoge lob. Ignjatov heeft problemen om de bal te vangen. Ignjatov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Obrenovac - Dunav Aranđelovac 2:1

36e minuut.
Mićević geeft een hoge lob. Inworp. Bašić met een snelle inworp. Daar is Anđelić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anđelić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zekić met een snelle inworp. Zakić geeft een lange en hoge pass. Ignjatov rent richting de bal. Ignjatov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sloga Obrenovac 55%, Dunav Aranđelovac 45%.
Sloga Obrenovac - Dunav Aranđelovac 2:1

58e minuut.
Veljković met een sublieme pass. Gutović rent richting de bal. Met opzet legt Cvejanov zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cvejanov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

61e minuut.
Anđelić kopt de bal weg. Mićević speelt de bal door. Zekić speelt de bal door. Ignjatov heeft problemen om de bal te vangen. Ignjatov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Nezirović probeert naar een medespeler te passen. Zakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakić schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sloga Obrenovac - Dunav Aranđelovac 2:2

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Mićić de bal onder controle te krijgen. Ignjatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatov passt de bal met de wreef. Zakić is nu in balbezit. Zakić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Nezirović rent richting de bal. Radaljac verovert de bal door een tackle van achteren. Radaljac probeert naar een medespeler te passen. Jakovljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovljević geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Divić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraljević rent richting de bal. Divić verovert de bal door een tackle van achteren. Divić haalt uit met een fantastische trap. Kadija werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Obrenovac - Dunav Aranđelovac 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sloga Obrenovac 54%, Dunav Aranđelovac 46%.
Sloga Obrenovac - Dunav Aranđelovac 3:2