Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Zvornik FK Budale Reunited
Normal Tactiek 523
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 43.4
weak Schieten average
poor Passen adequate
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Glavaš met een snelle inworp. Koljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Krmpotić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krmpotić krijgt een gele kaart. Koljević wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Koljević kan niet meer verder spelen. Radmilović komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Francišković rent richting de bal. Brkić rent richting de bal. Francišković bereikt de bal nog maar net als eerste. Brkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Brkić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Šekularac verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Šekularac de bal. Šekularac met een sublieme pass. Francišković bereikt de bal nog maar net als eerste. Francišković schiet op doel. Vesnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Bošnjak speelt de bal door. Šekularac bereikt de bal nog maar net als eerste. Šekularac passt de bal zonder na te denken. Francišković bereikt de bal nog maar net als eerste. Francišković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Šekularac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šatara controleert de bal met de borst. Šatara geeft de bal voor. Kusturica is nu in balbezit. Kusturica draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Knežević geeft de bal voor. Francišković is nu in balbezit. Kasalica legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Francišković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Francišković neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Zvornik - FK Budale Reunited 0:1

41e minuut.
Tintor met een sublieme pass. Kusturica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusturica probeert naar een medespeler te passen. Francišković bereikt de bal nog maar net als eerste. Francišković haalt uit met een fantastische trap. Vesnić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

45e minuut.
Šekularac is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Glavaš. Šekularac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krmpotić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kusturica probeert de bal met de borst te controleren. Francišković is nu in balbezit. Kusturica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusturica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Zvornik 72%, FK Budale Reunited 28%.
OFK Zvornik - FK Budale Reunited 0:1

48e minuut.
Šatara geeft een lange en hoge pass. Krunić heeft problemen om de bal te vangen. Francišković is nu in balbezit. Francišković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Zvornik - FK Budale Reunited 0:2

55e minuut.
Krunić rent richting de bal. Francišković verovert de bal door een tackle van achteren. Šekularac is nu in balbezit. Šekularac schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kasalica rent richting de bal. Šatara verovert de bal door een tackle van achteren. Šatara met een sublieme pass. Šekularac rent richting de bal. Šekularac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Vesnić trapt de bal weg van het doel. Krmpotić kopt de bal weg. Glavaš rent richting de bal. Šekularac verovert de bal door een tackle van achteren. Šekularac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Krmpotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krmpotić probeert naar een medespeler te passen. Francišković is nu in balbezit. Francišković schiet op doel. Vesnić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Zvornik - FK Budale Reunited 0:3

74e minuut.
Šekularac verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Krmpotić met een snelle inworp. Šekularac is nu in balbezit. Šekularac draait met de bal, schiet en ... Vesnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Zvornik - FK Budale Reunited 0:4

82e minuut.
Krunić rent richting de bal. Krunić geeft de bal voor. Krmpotić kopt de bal weg. Brkić kan de bal niet met de borst controleren. Brkić geeft een hoge lob. Vesnić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Francišković is nu in balbezit. Francišković passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Krunić de bal onder controle te krijgen. Šekularac is nu in balbezit. Šekularac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Šatara speelt de bal door. Francišković is nu in balbezit. Maslać rent richting de bal. Francišković verovert de bal door een tackle van achteren. Francišković draait met de bal, schiet en ... Vesnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Zvornik 80%, FK Budale Reunited 20%.
OFK Zvornik - FK Budale Reunited 0:4