Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Naftasi OFK Mladenovac
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten unsatisfactory
average Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Ivetić passt de bal met de wreef. Daar is Kralj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukša speelt de bal door. Higl is nu in balbezit. Higl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zimonjić met een harde bal richting middenveld. Vukša kopt de bal weg. Šapić rent richting de bal. Šapić haalt uit met een fantastische trap. Čolović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Zimonjić geeft de bal voor. Hercegovac speelt de bal door. Jusufspahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukša rent richting de bal. Vukša draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Radonjić met de inworp. Vukša bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Fabri ... Strafschop! Vukša is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vukša neemt de penalty, wat een uithaal! Bečanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kralj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukša verovert de bal door een tackle van achteren. Vukša met een sublieme pass. Higl is nu in balbezit. Higl draait met de bal, schiet en ... Bečanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Čolaković geeft de bal voor. Daar is Higl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fabri naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Naftasi 65%, OFK Mladenovac 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Naftasi - OFK Mladenovac 0:0

65e minuut.
Hercegovac rent richting de bal. Hercegovac geeft een hoge lob. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabić onderschept slim de pass. Kabić passt de bal met de wreef. Bečanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Lutovac rent richting de bal. Grmuša verovert de bal door een tackle van achteren. Grmuša passt de bal in één keer door. Mirčetić rent richting de bal. Mirčetić geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Ivetić de bal onder controle te krijgen. Nastić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastić passt de bal zonder na te denken. Šapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapić schiet op doel. Čolović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Naftasi - OFK Mladenovac 1:0

82e minuut.
Radonjić rent richting de bal. Radonjić met een sublieme pass. Rosić bereikt de bal nog maar net als eerste. Higl is nu in balbezit. Higl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jusufspahić geeft de bal voor. Kabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vicković krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Naftasi 52%, OFK Mladenovac 48%.
FK Naftasi - OFK Mladenovac 1:0