Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Slavija Beograd Dunav Smederevska Palanka
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Radojević heeft problemen om de bal te vangen. Lupulesku is nu in balbezit. Radojević begaat een overtreding. Radojević krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Tanasić geeft een hoge lob. Zelić is nu in balbezit. Mihić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihić krijgt een gele kaart. Zelić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bulajić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ristić heeft problemen om de bal te vangen. Pejić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Slavija Beograd - Dunav Smederevska Palanka 0:1

16e minuut.
Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević probeert naar een medespeler te passen. Grušanović rent richting de bal. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Slavija Beograd - Dunav Smederevska Palanka 1:1

34e minuut.
Bulajić met een snelle inworp. Radaljac rent richting de bal. Tanasić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tanasić krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Tanasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanasić geeft een lange en hoge pass. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Grušanović rent richting de bal. Grušanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Slavija Beograd 39%, Dunav Smederevska Palanka 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Slavija Beograd - Dunav Smederevska Palanka 1:1

60e minuut.
Tolić met een sublieme pass. Lupulesku is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dedović. Lupulesku raakt geblesseerd tijdens het duel. Kosančić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ristić geeft een lange en hoge pass. Mihić kopt de bal weg. Klungelig pakt Kosančić de bal. Radojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Mugoša probeert de bal aan de voet te houden. Udovičić is nu in balbezit. Udovičić passt de bal met de wreef. Grušanović rent richting de bal. Grušanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Slavija Beograd - Dunav Smederevska Palanka 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Slavija Beograd 33%, Dunav Smederevska Palanka 67%.
FK Slavija Beograd - Dunav Smederevska Palanka 2:1