Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Gornji Asambair Svrackovica
proba Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


27e minuut.
Ðokaj heeft problemen om de bal te vangen. Isidorović is nu in balbezit. Isidorović passt de bal zonder na te denken. Balabanović rent richting de bal. Balabanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Isaković geeft een hoge lob. Čaušić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balaž. Čaušić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balabanović komt bij de bal en schiet. Stajić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Gornji Asambair - Svrackovica 1:0

32e minuut.
Inworp. Iličević met de inworp. Čaušić is nu in balbezit. Čaušić haalt uit met een fantastische trap. Balaž probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Isaković onderschept slim de pass. Jovšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jovšić speelt de bal door. Balabanović is nu in balbezit. Balabanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Gornji Asambair - Svrackovica 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Gornji Asambair 38%, Svrackovica 62%.
FK Gornji Asambair - Svrackovica 2:0

48e minuut.
Balabanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čaušić is nu in balbezit. Čaušić passt de bal met de wreef. Balabanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Balabanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Iličević probeert naar een medespeler te passen. Daar is Balabanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balabanović passt de bal zonder na te denken. Čaušić is nu in balbezit. Čaušić schiet op doel. Stajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Isaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðokaj probeert naar een medespeler te passen. Ferrer met een sublieme pass. Balabanović rent richting de bal. Balabanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Balabanović onderschept slim de pass. Balabanović met een sublieme pass. Jovšić rent richting de bal. Jovšić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Gornji Asambair - Svrackovica 3:0

88e minuut.
Brkić passt de bal zonder na te denken. Lučić rent richting de bal. Lučić geeft een hoge lob. Brkić springt en kopt de bal. Prusak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Gornji Asambair 51%, Svrackovica 49%.
FK Gornji Asambair - Svrackovica 3:0