Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shelbourne F.C. CR Flamengo Rio de Janeiro
Magic Power Tactiek Attack
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
28 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 48.1
excellent Schieten adequate
very good Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Maguire onderschept slim de pass. Maguire geeft een lange en hoge pass. Carlylse geeft een lange en hoge pass. Maguire springt en kopt de bal. Pivčević probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - CR Flamengo Rio de Janeiro 1:0

5e minuut.
Jagannathan trapt de bal weg. Carlylse kopt de bal weg. Vezzani is nu in balbezit. Vezzani geeft de bal voor. Maguire krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pivčević is nu in balbezit. Pivčević geeft een hoge lob. Pivčević kan de bal niet met de borst controleren. Maguire bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguire draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vezzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - CR Flamengo Rio de Janeiro 2:0

15e minuut.
Truman rent richting de bal. Truman passt de bal zonder na te denken. Maguire rent richting de bal. Maguire draait met de bal, schiet en ... Brocador maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - CR Flamengo Rio de Janeiro 3:0

20e minuut.
Diniyev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Truman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maguire is nu in balbezit. Maguire schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gardner probeert naar een medespeler te passen. Paffhausen is nu in balbezit. Grimes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paffhausen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hnida neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Brocador met een harde bal richting middenveld. Annus kopt de bal weg. Grimes is nu in balbezit. Pérez Jimenez onderschept slim de pass. Pérez Jimenez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Carlylse geeft de bal voor. Diniyev kopt de bal weg. Vezzani heeft problemen om de bal te vangen. Vezzani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - CR Flamengo Rio de Janeiro 4:0

37e minuut.
Maguire rent richting de bal. Viola rent richting de bal. Viola passt de bal zonder na te denken. Vezzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - CR Flamengo Rio de Janeiro 5:0

41e minuut.
Viola probeert naar een medespeler te passen. Maguire bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzani is nu in balbezit. Vezzani haalt uit met een fantastische trap. Pivčević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Maguire rent richting de bal. Maguire schiet op doel. Brocador verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Maguire rent richting de bal. Maguire passt de bal met de wreef. Vezzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Vezzani schiet op doel. Brocador probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - CR Flamengo Rio de Janeiro 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shelbourne F.C. 34%, CR Flamengo Rio de Janeiro 66%.
Shelbourne F.C. - CR Flamengo Rio de Janeiro 6:0

54e minuut.
Maguire is nu in balbezit. Maguire speelt de bal door. Daar is Vezzani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vezzani draait met de bal, schiet en ... Pivčević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - CR Flamengo Rio de Janeiro 7:0

56e minuut.
Viola heeft problemen om de bal te vangen. Maguire bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguire passt de bal in één keer door. Vezzani is nu in balbezit. Vezzani draait met de bal, schiet en ... Brocador bokst de bal weg.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stanton komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Diniyev geeft de bal voor. Klungelig pakt Pérez Santamaría de bal. Truman met een sublieme pass. Vezzani is nu in balbezit. Vezzani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Finucane komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Doeltrap. Fenn komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Finucane is nu in balbezit. Finucane passt de bal met de wreef. Stanton is nu in balbezit. Stanton schiet op doel. Brocador werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - CR Flamengo Rio de Janeiro 8:0

70e minuut.
Carlylse bereikt de bal nog maar net als eerste. Paffhausen verovert de bal door een tackle van achteren. Paffhausen geeft een hoge lob. Annus is nu in balbezit. Annus haalt uit met een fantastische trap. Jagannathan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Finucane rent richting de bal. Finucane passt de bal zonder na te denken. Stanton bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanton schiet op doel. Brocador maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - CR Flamengo Rio de Janeiro 9:0

82e minuut.
Carlylse rent richting de bal. Carlylse geeft de bal voor. Finucane kopt de bal weg. Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Fenn passt de bal zonder na te denken. Daar is McKenna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finucane speelt de bal door. Stanton rent richting de bal. Stanton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shelbourne F.C. 36%, CR Flamengo Rio de Janeiro 64%.
Shelbourne F.C. - CR Flamengo Rio de Janeiro 9:0