Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC&FC Liverpool
moja Tactiek Jürgen
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51.4 gemiddelde waardering 42.8
excellent Schieten good
solid Passen weak
very good Verdedigen good


2e minuut.
Dini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dini passt de bal met de wreef. Gorman met een sublieme pass. Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Barfitov passt de bal met de wreef. Goor is nu in balbezit. Goor probeert naar een medespeler te passen. Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Yarəliyev rent richting de bal. Nora probeert naar een medespeler te passen. Cordeiro is nu in balbezit. Cordeiro draait met de bal, schiet en ... Vlajković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Liverpool 1:0

24e minuut.
Nora bereikt de bal nog maar net als eerste. Nora passt de bal met de wreef. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap. Vlajković werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Barfitov de bal. Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap. Vlajković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Dini is nu in balbezit. Dini passt de bal zonder na te denken. Cordeiro rent richting de bal. Cordeiro draait met de bal, schiet en ... Vlajković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Liverpool 2:0

37e minuut.
Lagaditis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Goor met de inworp. Puda is nu in balbezit. Puda haalt uit met een fantastische trap. Marshall kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Goor kopt de bal weg. Puda heeft problemen om de bal te vangen. Puda probeert naar een medespeler te passen. Blanchaert rent richting de bal. Blanchaert draait met de bal, schiet en ... Marshall bokst de bal weg.

41e minuut.
Yarəliyev passt de bal in één keer door. Cordeiro heeft problemen om de bal te vangen. Barfitov is nu in balbezit. Cordeiro onderschept slim de pass. Cordeiro schiet op doel. Vlajković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Puda is nu in balbezit. Lagaditis onderschept slim de pass. Lagaditis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yarəliyev de bal. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ... Vlajković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC&FC 35%, Liverpool 65%.
AC&FC - Liverpool 2:0

52e minuut.
Nora rent richting de bal. Nora passt de bal met de wreef. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Liverpool 3:0

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. King komt het veld opgelopen. Eastel komt het veld opgelopen. Creighan komt het veld opgelopen. McManus komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Dini rent richting de bal. Dini geeft de bal voor. Eastel is nu in balbezit. Eastel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Liverpool 4:0

75e minuut.
Inworp. McManus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nora is nu in balbezit. Nora geeft de bal voor. Eastel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Ribarov de bal onder controle te krijgen. Goor bereikt de bal nog maar net als eerste. Goor geeft een lange en hoge pass. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Liverpool 4:1

83e minuut.
Barfitov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barfitov geeft de bal voor. Blanchaert kopt de bal weg. Daar is Kostrubski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostrubski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - Liverpool 4:2

84e minuut.
King rent richting de bal. King geeft een lange en hoge pass. Daar is McManus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanchaert is nu in balbezit. Blanchaert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC&FC 31%, Liverpool 69%.
AC&FC - Liverpool 4:2