Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monkeyhangers FC zarzynanie
442 Tactiek 343
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 38.5
good Schieten very good
adequate Passen weak
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Tebar kopt de bal weg. Daar is Deegan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moszkiewicz is nu in balbezit. Moszkiewicz geeft een hoge lob. Rduch krijgt zijn hoofd ertegen. Anderson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Tebar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch is nu in balbezit. Tebar rent richting de bal. Rduch is nu in balbezit. Rduch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Deegan speelt de bal door. Keely rent richting de bal. Moszkiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moszkiewicz krijgt een gele kaart. Keely raakt geblesseerd tijdens het duel. Deegan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Guinan verovert de bal door een tackle van achteren. Guinan geeft de bal voor. Kapera rent richting de bal. Kapera geeft een lange en hoge pass. Anderson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Kapera heeft problemen om de bal te vangen. Deegan onderschept slim de pass. Deegan probeert naar een medespeler te passen. Elce bereikt de bal nog maar net als eerste. Elce haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Guinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Moszkiewicz met een sublieme pass. Tebar is nu in balbezit. Tebar schiet op doel. Anderson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Monkeyhangers FC - zarzynanie 0:1

26e minuut.
Rduch haalt uit met een fantastische trap. Anderson probeert naar een medespeler te passen. Kapera kopt de bal weg. Rduch rent richting de bal. Rduch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Keely heeft problemen om de bal te vangen. Mrkić probeert naar een medespeler te passen. Amaral speelt de bal door. Rduch is nu in balbezit. Rduch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Kapera de bal. Kapera met een sublieme pass. Rduch rent richting de bal. Tebar rent richting de bal. Tebar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Keely bereikt de bal nog maar net als eerste. Keely met een sublieme pass. Elce bereikt de bal nog maar net als eerste. Elce draait met de bal, schiet en ... Ruperti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Deans rent richting de bal. Deans geeft een lange en hoge pass. Bertarello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Keely bereikt de bal nog maar net als eerste. Keely schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monkeyhangers FC 49%, zarzynanie 51%.
Monkeyhangers FC - zarzynanie 0:1

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amaral met de inworp. Moszkiewicz met een sublieme pass. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch schiet op doel. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Keely kopt de bal weg. Deegan rent richting de bal. Deegan passt de bal in één keer door. Elce rent richting de bal. Elce schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kapera is nu in balbezit. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera rent richting de bal. Rduch rent richting de bal. Rduch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Anderson trapt de bal weg. Deegan rent richting de bal. Deegan passt de bal met de wreef. Elce rent richting de bal. Elce draait met de bal, schiet en ... Ruperti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Daar is Christopher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deegan speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Moszkiewicz de bal onder controle te krijgen. Keely bereikt de bal nog maar net als eerste. Keely draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monkeyhangers FC 50%, zarzynanie 50%.
Monkeyhangers FC - zarzynanie 0:1