Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
doowyrrehC Devops Collab
424 Tactiek Guardiola
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 29.3
solid Schieten average
good Passen weak
very good Verdedigen weak


6e minuut.
Daar is Mack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bryl probeert naar een medespeler te passen. Pilszak is nu in balbezit. Pilszak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
doowyrrehC - Devops Collab 1:0

15e minuut.
Paerts probeert de bal met de borst te controleren. Paerts geeft de bal voor. Daar is Considine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molski schiet op doel. De bal raakt de paal. Molski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Andraszak trapt de bal weg. Mazak met een sublieme pass. Daar is Mannion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molski rent richting de bal. Molski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
doowyrrehC - Devops Collab 2:0

20e minuut.
O`Connor geeft de bal voor. Inworp. Vandenberghe met een snelle inworp. Bryl is nu in balbezit. Bryl passt de bal in één keer door. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
doowyrrehC - Devops Collab 3:0

21e minuut.
O`Connor geeft een hoge lob. Pilszak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bryl speelt de bal door. Paerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Paerts geeft een hoge lob. Andraszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
O`Connor passt de bal met de wreef. Bryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryl passt de bal zonder na te denken. Molski is nu in balbezit. Molski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bryl is nu in balbezit. Bryl passt de bal zonder na te denken. Molski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molski draait met de bal, schiet en ... Andraszak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
doowyrrehC - Devops Collab 4:0

40e minuut.
Molski is nu in balbezit. Molski haalt uit met een fantastische trap. Mannion probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ringo neemt de hoekschop. Andraszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pilszak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
doowyrrehC - Devops Collab 5:0

42e minuut.
Treacy rent richting de bal. Ringo onderschept slim de pass. Mack tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mack krijgt een gele kaart. Ringo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ringo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Toppmöller de bal onder controle te krijgen. Mazak is nu in balbezit. Mazak passt de bal zonder na te denken. Molski rent richting de bal. Molski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: doowyrrehC 30%, Devops Collab 70%.
doowyrrehC - Devops Collab 5:0

46e minuut.
Pilszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilszak geeft de bal voor. Mannion heeft problemen om de bal te vangen. Molski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazak passt de bal met de wreef. Molski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molski met een sublieme pass. Pilszak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
doowyrrehC - Devops Collab 6:0

62e minuut.
Vandenberghe probeert de bal aan de voet te houden. Toppmöller is nu in balbezit. Mazak rent richting de bal. Toppmöller onderschept slim de pass. Toppmöller schiet op doel. Dully verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Bryl kopt de bal weg. Klungelig pakt Pilszak de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Considine. Pilszak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mazak wilt de vrije trap nemen. Andraszak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Molski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mazak onderschept slim de pass. Mazak passt de bal in één keer door. Pilszak is nu in balbezit. Pilszak haalt uit met een fantastische trap. Andraszak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
doowyrrehC - Devops Collab 7:0

70e minuut.
Toppmöller onderschept slim de pass. Toppmöller geeft de bal voor. Molski met een sublieme pass. Daar is Pilszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilszak draait met de bal, schiet en ... Andraszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piskorek komt het veld opgelopen. Wallace komt het veld opgelopen. Andraszak trapt de bal weg van het doel. Wallace kopt de bal weg. Pilszak rent richting de bal. Pilszak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
doowyrrehC - Devops Collab 8:0

75e minuut.
Wallace met een snelle inworp. Piskorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piskorek geeft een hoge lob. Ringo rent richting de bal. Ringo draait met de bal, schiet en ... Andraszak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Daar is Bryl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bryl geeft een hoge lob. Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilszak is nu in balbezit. Pilszak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
doowyrrehC - Devops Collab 9:0

80e minuut.
Pilszak rent richting de bal. Inworp. Wallace met een snelle inworp. Piskorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piskorek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Doye komt het veld opgelopen. Hulka komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Treacy rent richting de bal. Mazak onderschept slim de pass. Mazak speelt de bal door. Hulka rent richting de bal. Hulka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
O`Connor is nu in balbezit. Wallace onderschept slim de pass. Wallace speelt de bal door. Pilszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilszak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Reidy komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Vandenberghe geeft de bal voor. Piskorek rent richting de bal. Piskorek passt de bal met de wreef. Wallace rent richting de bal. Wallace haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Dean kopt de bal weg. Mazak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mazak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pilszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilszak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
doowyrrehC - Devops Collab 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: doowyrrehC 27%, Devops Collab 73%.
doowyrrehC - Devops Collab 10:0