Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shelbourne F.C. Caroline
Ionsaí Tactiek 433CAZ
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 66
solid Schieten outstanding
very good Passen excellent
formidable Verdedigen solid


3e minuut.
Dealhunty met een sublieme pass. Klungelig pakt Chandler de bal. Dealhunty bereikt de bal nog maar net als eerste. Dealhunty schiet op doel. Intrieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Vezzani passt de bal zonder na te denken. Maguire bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maguire is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vezzani neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Expósito geeft een lange en hoge pass. Dealhunty kopt de bal weg. Daar is Kowalówka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chandler rent richting de bal. Chandler draait met de bal, schiet en ... Intrieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Chung rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grimes met een snelle inworp. Dealhunty rent richting de bal. Dealhunty haalt uit met een fantastische trap. Intrieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Lingxi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - Caroline 0:1

28e minuut.
Chung passt de bal in één keer door. Daar is Dealhunty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dealhunty met een sublieme pass. Chandler is nu in balbezit. Chandler draait met de bal, schiet en ... Intrieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Expósito geeft een lange en hoge pass. Daar is Fogharty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lingxi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fogharty is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chandler kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Intrieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

36e minuut.
Viola kopt de bal weg. Vezzani heeft problemen om de bal te vangen. Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung geeft een lange en hoge pass. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Chung probeert naar een medespeler te passen. Dealhunty is nu in balbezit. Dealhunty passt de bal in één keer door. Chandler is nu in balbezit. Chandler schiet op doel. Intrieri bokst de bal weg.

42e minuut.
Borso is nu in balbezit. Borso geeft een hoge lob. Chandler probeert naar een medespeler te passen. Dealhunty is nu in balbezit. Dealhunty haalt uit met een fantastische trap. Intrieri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shelbourne F.C. 61%, Caroline 39%.
Shelbourne F.C. - Caroline 0:1

49e minuut.
Fogharty geeft een hoge lob. Chandler is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al-Malik. Al-Malik krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Expósito passt de bal zonder na te denken. Kowalówka is nu in balbezit. Chandler onderschept slim de pass. Chandler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - Caroline 0:2

64e minuut.
Vezzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağaoğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Vezzani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stanton komt het veld opgelopen.

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Truman komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Inworp. Bruzdewicz komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Hanefel probeert naar een medespeler te passen. Chandler met een sublieme pass. Fogharty bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogharty schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shelbourne F.C. - Caroline 0:3

82e minuut.
Shelton geeft een lange en hoge pass. Viola probeert naar een medespeler te passen. Lathlane speelt de bal door. Stanton is nu in balbezit. Stanton draait met de bal, schiet en ... Ochoa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shelbourne F.C. 57%, Caroline 43%.
Shelbourne F.C. - Caroline 0:3