Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bonaerenses Juniors Gunners PL
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Hanrahan met een sublieme pass. Fisher rent richting de bal. Fisher speelt de bal door. Grace rent richting de bal. Grace haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Gunners PL 1:0

24e minuut.
Marshall verovert de bal door een tackle van achteren. Marshall passt de bal in één keer door. Grace is nu in balbezit. Grace schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Gunners PL 2:0

32e minuut.
Whyte verovert de bal door een tackle van achteren. Whyte geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt MacDonald de bal. Education is nu in balbezit. Education draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
McCaul probeert de bal aan de voet te houden. Fisher rent richting de bal. Webb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Webb krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bonaerenses Juniors 62%, Gunners PL 38%.
Bonaerenses Juniors - Gunners PL 2:0

54e minuut.
Hanrahan verovert de bal door een tackle van achteren. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanrahan begaat een overtreding. Webb raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Webb met een snel genomen vrije trap. Education controleert de bal met de borst. Lawless onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. McEvoy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Southin bereikt de bal nog maar net als eerste. Southin geeft de bal voor. Yeats heeft problemen om de bal te vangen. Grace is nu in balbezit. Grace schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Gunners PL 3:0

58e minuut.
Schaunig probeert naar een medespeler te passen. McLeod rent richting de bal. Grace onderschept slim de pass. Grace haalt uit met een fantastische trap. Gehry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Gunners PL 4:0

62e minuut.
Watters probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacOwl is nu in balbezit. MacOwl probeert naar een medespeler te passen. Grace is nu in balbezit. Grace draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Webb probeert de bal met de borst te controleren. Fisher probeert naar een medespeler te passen. Grace bereikt de bal nog maar net als eerste. Grace haalt uit met een fantastische trap. Gehry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Gunners PL 5:0

79e minuut.
McEvoy geeft de bal voor. MacOwl kopt de bal weg. Fisher is nu in balbezit. Grace bereikt de bal nog maar net als eerste. Grace schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bonaerenses Juniors - Gunners PL 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bonaerenses Juniors 45%, Gunners PL 55%.
Bonaerenses Juniors - Gunners PL 6:0