Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leinster Team Perfect Crabs
Fade Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
11% Spel op eigen helft 89%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 17.5
solid Schieten poor
very good Passen hopeless
good Verdedigen poor


3e minuut.
Broughan geeft de bal voor. Inworp. Smyth met een snelle inworp. Moloney is nu in balbezit. Moloney haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dillon kopt de bal weg. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney probeert naar een medespeler te passen. Moloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloney haalt uit met een fantastische trap. Lockerbie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Leinster Team - Perfect Crabs 1:0

12e minuut.
Moloney probeert naar een medespeler te passen. Moloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloney probeert naar een medespeler te passen. McEneaney is nu in balbezit. McEneaney draait met de bal, schiet en ... Lockerbie bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dale speelt de bal door. Moloney heeft problemen om de bal te vangen. Moloney met een sublieme pass. McEneaney rent richting de bal. McEneaney haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lockerbie trapt de bal weg van het doel. Dale kopt de bal weg. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney haalt uit met een fantastische trap. Lockerbie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leinster Team - Perfect Crabs 2:0

25e minuut.
Moylan met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Dillon rent richting de bal. Dillon speelt de bal door. Dale probeert naar een medespeler te passen. McEneaney rent richting de bal. McEneaney schiet op doel. Lockerbie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Leinster Team - Perfect Crabs 3:0

35e minuut.
Moloney heeft problemen om de bal te vangen. Moloney met een sublieme pass. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney haalt uit met een fantastische trap. Lockerbie maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Moloney heeft problemen om de bal te vangen. Moloney speelt de bal door. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney schiet op doel. Lockerbie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leinster Team - Perfect Crabs 4:0

39e minuut.
Broughan met een harde bal richting middenveld. Dale kopt de bal weg. Daar is Moloney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McEneaney is nu in balbezit. McEneaney haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Diffley de bal. McEneaney verovert de bal door een tackle van achteren. McEneaney speelt de bal door. Moloney is nu in balbezit. Moloney draait met de bal, schiet en ... Lockerbie bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leinster Team 11%, Perfect Crabs 89%.
Leinster Team - Perfect Crabs 4:0

48e minuut.
McEneaney met een sublieme pass. McIntyre bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloney onderschept slim de pass. Moloney haalt uit met een fantastische trap. Lockerbie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leinster Team - Perfect Crabs 5:0

51e minuut.
Wilde rent richting de bal. Wilde geeft een hoge lob. McEneaney rent richting de bal. McEneaney draait met de bal, schiet en ... Lockerbie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leinster Team - Perfect Crabs 6:0

53e minuut.
Moloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloney probeert naar een medespeler te passen. Daar is Smyth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloney schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Dale kopt de bal weg. Moloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloney passt de bal zonder na te denken. Moloney is nu in balbezit. Moloney draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
McIntyre verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Smyth geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Broughan geeft een hoge lob. Inworp. McEneaney zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloney draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lockerbie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Dale rent richting de bal. Dale geeft een lange en hoge pass. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney haalt uit met een fantastische trap. Lockerbie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leinster Team - Perfect Crabs 7:0

65e minuut.
Moloney passt de bal met de wreef. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney schiet op doel. Na een snelle pass probeert Broughan de bal onder controle te krijgen. Lockerbie werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Phelan verovert de bal door een tackle van achteren. Phelan geeft een lange en hoge pass. McIntyre heeft problemen om de bal te vangen. Moloney rent richting de bal. Moloney draait met de bal, schiet en ... Lockerbie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Leinster Team - Perfect Crabs 8:0

72e minuut.
Dale met een snelle inworp. Moloney is nu in balbezit. Moloney passt de bal in één keer door. McEneaney is nu in balbezit. McEneaney draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dealhunty is nu in balbezit. Dale onderschept slim de pass. Dale passt de bal in één keer door. Daar is Moloney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moloney schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Moloney de bal onder controle te krijgen. Moloney rent richting de bal. Moloney passt de bal zonder na te denken. Smyth bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyth schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt McEneaney de bal. McEneaney schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leinster Team - Perfect Crabs 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leinster Team 12%, Perfect Crabs 88%.
Leinster Team - Perfect Crabs 9:0