Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inconspicuous Swifts Sharp Cats
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Klungelig pakt Broughan de bal. Broughan geeft een hoge lob. Cummins controleert de bal met de borst. Harte bereikt de bal nog maar net als eerste. Harte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Johnston rent richting de bal. Cummins onderschept slim de pass. Irwin is nu in balbezit. Cummins verovert de bal door een tackle van achteren. Cummins haalt uit met een fantastische trap. Blood bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Grimes is nu in balbezit. Donavan onderschept slim de pass. Donavan met een sublieme pass. Parratt rent richting de bal. Parratt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Parratt rent richting de bal. Parratt passt de bal in één keer door. Schaunig rent richting de bal. Schaunig draait met de bal, schiet en ... Gormley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inconspicuous Swifts - Sharp Cats 1:0

38e minuut.
Flower geeft een hoge lob. Inworp. Ferry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parratt rent richting de bal. Parratt geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Inconspicuous Swifts - Sharp Cats 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inconspicuous Swifts 35%, Sharp Cats 65%.
Inconspicuous Swifts - Sharp Cats 2:0

65e minuut.
Ferry is nu in balbezit. Parratt bereikt de bal nog maar net als eerste. Parratt passt de bal in één keer door. Schaunig rent richting de bal. Schaunig draait met de bal, schiet en ... Gormley bokst de bal weg.

71e minuut.
Johnston speelt de bal door. Cummins rent richting de bal. Cash bereikt de bal nog maar net als eerste. Cummins is nu in balbezit. Cummins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Irwin met een sublieme pass. Whelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Whelan geeft een lange en hoge pass. Schaunig bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaunig schiet op doel. Gormley bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Inconspicuous Swifts - Sharp Cats 3:0

89e minuut.
Parratt bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Parratt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Irwin met een snel genomen vrije trap. Whelan geeft een lange en hoge pass. Schaunig rent richting de bal. Schaunig schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inconspicuous Swifts 40%, Sharp Cats 60%.
Inconspicuous Swifts - Sharp Cats 3:0