Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bray Strainers Steel Frogs
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten hopeless
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
McCabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Croom rent richting de bal. Croom passt de bal met de wreef. Deane rent richting de bal. Deane haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bray Strainers - Steel Frogs 1:0

5e minuut.
Darby geeft een hoge lob. Inworp. Campbell met een snelle inworp. Croom geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bannon de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Freyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemill is nu in balbezit. Gemill met een sublieme pass. Haniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Haniotis haalt uit met een fantastische trap. Kavanagh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Treanor zal de hoekschop nemen. Daar is Freeman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gemill is nu in balbezit. Gemill draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Hoey passt de bal met de wreef. Malone is nu in balbezit. Gemill onderschept slim de pass. Haniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Haniotis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kavanagh met een harde bal richting middenveld. Daar is Findley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Findley probeert naar een medespeler te passen. Deane is nu in balbezit. Deane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Berrigan de bal. Croom is nu in balbezit. Croom passt de bal in één keer door. Deane is nu in balbezit. Deane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Hoey geeft de bal voor. Inworp. Treanor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gemill bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemill geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rushe met een harde bal richting middenveld. McCabe is nu in balbezit. Met opzet legt Findley zijn tegenspeler op de grond. Findley krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Haniotis passt de bal met de wreef. Findley bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McCabe. McCabe krijgt een gele kaart. Findley is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Freyne zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bray Strainers 61%, Steel Frogs 39%.
Bray Strainers - Steel Frogs 1:0

47e minuut.
Gemill passt de bal met de wreef. Haniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Farran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haniotis raakt geblesseerd tijdens het duel. Gemill komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Findley met een sublieme pass. Deane bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinn verovert de bal door een tackle van achteren. Croom bereikt de bal nog maar net als eerste. Croom schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Berrigan speelt de bal door. Klungelig pakt McCabe de bal. McCabe probeert naar een medespeler te passen. Croom rent richting de bal. Croom draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Haniotis rent richting de bal. Rushe rent richting de bal. Haniotis verovert de bal door een tackle van achteren. Haniotis draait met de bal, schiet en ... Kavanagh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bray Strainers - Steel Frogs 1:1

83e minuut.
Freyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemill onderschept slim de pass. Gemill passt de bal met de wreef. Haniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Haniotis draait met de bal, schiet en ... Kavanagh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bray Strainers - Steel Frogs 1:2

87e minuut.
McCabe rent richting de bal. Croom is nu in balbezit. Croom passt de bal met de wreef. Findley is nu in balbezit. Findley geeft een lange en hoge pass. Spellacy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bray Strainers 49%, Steel Frogs 51%.
Bray Strainers - Steel Frogs 1:2