Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bray Flyers Maximusw
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


28e minuut.
Tungate geeft een lange en hoge pass. Kiely kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert MacGilvernock de bal onder controle te krijgen. Kenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Neary rent richting de bal. Neary passt de bal zonder na te denken. MacGilvernock bereikt de bal nog maar net als eerste. Deeney rent richting de bal. Deeney draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Colgan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Hepburn passt de bal met de wreef. Fennely is nu in balbezit. Bracken verovert de bal door een tackle van achteren. Deeney bereikt de bal nog maar net als eerste. Deeney draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
MacGilvernock heeft problemen om de bal te vangen. Kiely rent richting de bal. Kiely speelt de bal door. Kenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bray Flyers 51%, Maximusw 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bray Flyers - Maximusw 0:0

64e minuut.
Colgan trapt de bal weg van het doel. Morris kopt de bal weg. Deeney probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bracken is nu in balbezit. Bracken schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Deeney rent richting de bal. Deeney probeert naar een medespeler te passen. McGuinness met een sublieme pass. Bracken bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracken schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bray Flyers 56%, Maximusw 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bray Flyers - Maximusw 0:0