Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrecklersi Guilty Rovers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 14.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Kiely is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Forsyth. Kiely raakt geblesseerd tijdens het duel. Adams zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fee probeert de bal met de borst te controleren. Durkan verovert de bal door een tackle van achteren. Durkan haalt uit met een fantastische trap. Burton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Durkan heeft problemen om de bal te vangen. Power onderschept slim de pass. Clerkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scanlon onderschept slim de pass. Scanlon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mok is nu in balbezit. Adams rent richting de bal. Mok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mok krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Power is nu in balbezit. Power passt de bal zonder na te denken. Monaghan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mok onderschept slim de pass. Mok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrecklersi - Guilty Rovers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrecklersi 44%, Guilty Rovers 56%.
Wrecklersi - Guilty Rovers 0:1

53e minuut.
Clerkin probeert naar een medespeler te passen. Mok is nu in balbezit. Whyte is nu in balbezit. Forsyth rent richting de bal. Forsyth haalt uit met een fantastische trap. Constable bokst de bal weg.

86e minuut.
Monaghan bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams rent richting de bal. Adams passt de bal zonder na te denken. Keenan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keenan geeft de bal voor. Constable kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Keddy kopt de bal weg. Kiely is nu in balbezit. Clerkin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clerkin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrecklersi 56%, Guilty Rovers 44%.
Wrecklersi - Guilty Rovers 0:1