Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Non-League 11 FC CFC Rovers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Branigan onderschept slim de pass. Branigan speelt de bal door. Barter is nu in balbezit. Higgins onderschept slim de pass. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bruins verovert de bal door een tackle van achteren. Kinsella is nu in balbezit. Kinsella geeft de bal voor. Daar is Barter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mack rent richting de bal. England onderschept slim de pass. England speelt de bal door. Bruins is nu in balbezit. Bruins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Non-League 11 FC 47%, CFC Rovers 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Non-League 11 FC - CFC Rovers 0:0

47e minuut.
Coady geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. McGuinness kan de bal niet met de borst controleren. Horgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dull verovert de bal door een tackle van achteren. Dull draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Non-League 11 FC - CFC Rovers 0:1

49e minuut.
Leonard rent richting de bal. Bruins bereikt de bal nog maar net als eerste. Mack bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruins verovert de bal door een tackle van achteren. Bruins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Non-League 11 FC - CFC Rovers 1:1

52e minuut.
McEvoy verovert de bal door een tackle van achteren. McEvoy passt de bal zonder na te denken. Foxton rent richting de bal. Dull verovert de bal door een tackle van achteren. Dull schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. England kopt de bal weg. Bruins rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mack. Mack krijgt een gele kaart. Bruins is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Risk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bruins is nu in balbezit. Bruins haalt uit met een fantastische trap. Horan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Branigan passt de bal zonder na te denken. Daar is Leonard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leonard draait met de bal, schiet en ... Abbott probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Non-League 11 FC - CFC Rovers 2:1

66e minuut.
Barter onderschept slim de pass. Leonard is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McEvoy. McEvoy krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Yeats speelt de bal door. Daar is Barter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barter met een sublieme pass. Bruins rent richting de bal. Bruins draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt England de bal. Mack onderschept slim de pass. Mack probeert naar een medespeler te passen. Bruins bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Non-League 11 FC - CFC Rovers 3:1

87e minuut.
McEvoy is nu in balbezit. Foxton onderschept slim de pass. McEvoy verovert de bal door een tackle van achteren. Foxton rent richting de bal. Foxton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Non-League 11 FC 43%, CFC Rovers 57%.
Non-League 11 FC - CFC Rovers 3:1