Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Pegasus Independente F.C
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


6e minuut.
Cregg kopt de bal weg. Daar is McGrath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsh rent richting de bal. Grimes onderschept slim de pass. Grimes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Grimes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carthy komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Wickett met een sublieme pass. Daar is Cramer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brereten rent richting de bal. McGrath onderschept slim de pass. McGrath schiet op doel. Ampadu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Pegasus - Independente F.C 0:1

24e minuut.
Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming geeft een hoge lob. Dutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Carthy onderschept slim de pass. Carthy haalt uit met een fantastische trap. Ampadu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

25e minuut.
McGrath is nu in balbezit. Carthy rent richting de bal. McGrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Carthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Carthy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Gehry rent richting de bal. Gehry passt de bal met de wreef. Eastel bereikt de bal nog maar net als eerste. Caims onderschept slim de pass. Caims geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Eastel probeert naar een medespeler te passen. Kenna heeft problemen om de bal te vangen. Kenna passt de bal in één keer door. Carthy heeft problemen om de bal te vangen. Carthy schiet op doel. Ampadu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Marsh bereikt de bal nog maar net als eerste. McGrath rent richting de bal. Carthy rent richting de bal. Carthy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Pegasus - Independente F.C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Pegasus 73%, Independente F.C 27%.
Horrible Pegasus - Independente F.C 0:2

48e minuut.
Caims passt de bal zonder na te denken. McGrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Carthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Carthy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Potts haalt uit met een fantastische trap. Haniotis met een sublieme pass. Carthy bereikt de bal nog maar net als eerste. McGrath bereikt de bal nog maar net als eerste. McGrath schiet op doel. Ampadu bokst de bal weg.

78e minuut.
Eastel geeft de bal voor. Cregg rent richting de bal. Cregg speelt de bal door. Potts rent richting de bal. Potts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Pegasus 59%, Independente F.C 41%.
Horrible Pegasus - Independente F.C 0:2