Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paddy Spears Bray Thunder
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Roger probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Broing de bal. Inworp. Chaudet met de inworp. Gehry geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Hutcheson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gregory rent richting de bal. Gregory passt de bal zonder na te denken. Reimels is nu in balbezit. Reimels haalt uit met een fantastische trap. Treacy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reimels bereikt de bal nog maar net als eerste. Reimels draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paddy Spears - Bray Thunder 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paddy Spears 59%, Bray Thunder 41%.
Paddy Spears - Bray Thunder 1:0

46e minuut.
Gowan geeft een lange en hoge pass. Haley bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Campbell krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Bracken verovert de bal door een tackle van achteren. Bracken passt de bal zonder na te denken. Gowan rent richting de bal. Malone rent richting de bal. Malone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paddy Spears - Bray Thunder 1:1

64e minuut.
Gowan schiet op doel. Campbell kopt de bal weg. Larkin heeft problemen om de bal te vangen. Gowan rent richting de bal. Gowan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paddy Spears - Bray Thunder 1:2

66e minuut.
Gregory rent richting de bal. Eriksson verovert de bal door een tackle van achteren. Eriksson speelt de bal door. Gowan is nu in balbezit. Gowan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paddy Spears - Bray Thunder 1:3

82e minuut.
Talliss geeft een lange en hoge pass. Broing kopt de bal weg. McCabe heeft problemen om de bal te vangen. Malone rent richting de bal. Malone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paddy Spears 57%, Bray Thunder 43%.
Paddy Spears - Bray Thunder 1:3