Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lousy Birds NFT FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Shanahan verovert de bal door een tackle van achteren. Rice is nu in balbezit. Geoghegan is nu in balbezit. Rice verovert de bal door een tackle van achteren. Rice haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Denning de bal. Coutts-Smith rent richting de bal. Kiely onderschept slim de pass. Geoghegan rent richting de bal. Geoghegan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Horgan rent richting de bal. Rice onderschept slim de pass. Rice met een sublieme pass. Sumant rent richting de bal. Sumant draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kiely speelt de bal door. Brogan is nu in balbezit. Brogan passt de bal met de wreef. Coutts-Smith rent richting de bal. Coutts-Smith haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cousins onderschept slim de pass. Cousins passt de bal in één keer door. Kiely is nu in balbezit. Geoghegan is nu in balbezit. Geoghegan haalt uit met een fantastische trap. Neville probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Ferry geeft een hoge lob. Denning kopt de bal weg. Daar is Dykes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sumant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumant schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Murphy kopt de bal weg. Cousins bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiely maakt een afschuwelijke overtreding. Kiely krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lousy Birds 53%, NFT FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lousy Birds - NFT FC 0:0

65e minuut.
Cousins rent richting de bal. Denning rent richting de bal. Cousins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cousins krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Sheridan geeft een lange en hoge pass. Ballantine probeert de bal met de borst te controleren. Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward haalt uit met een fantastische trap. Neville maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lousy Birds - NFT FC 1:0

81e minuut.
Horgan passt de bal met de wreef. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson speelt de bal door. Coutts-Smith is nu in balbezit. Coutts-Smith draait met de bal, schiet en ... Neville probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Coutts-Smith probeert de bal aan de voet te houden. Eriksson rent richting de bal. Coutts-Smith verovert de bal door een tackle van achteren. Cousins rent richting de bal. Cousins schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lousy Birds 32%, NFT FC 68%.
Lousy Birds - NFT FC 1:0