Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 21:21
  • Competitiewedstrijd: Second Division.02
  • Stadion: Morumbi
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3333
Independente F.C Martial Diamonds
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Heaney is nu in balbezit. McGrath is nu in balbezit. Heaney tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McGrath wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. McGrath kan niet meer verder spelen. Archbold komt het veld opgelopen. Fleming zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Carthy verovert de bal door een tackle van achteren. Carthy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Independente F.C - Martial Diamonds 1:0

12e minuut.
Heaney rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gehry. Heaney is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Heaney zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cousins kopt de bal weg. Ivy rent richting de bal. Ivy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Independente F.C - Martial Diamonds 1:1

13e minuut.
Ivy heeft problemen om de bal te vangen. Kenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cousins onderschept slim de pass. Cousins haalt uit met een fantastische trap. Haniotis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Independente F.C - Martial Diamonds 1:2

19e minuut.
Kenna onderschept slim de pass. Kenna geeft de bal voor. Klungelig pakt Heaney de bal. Carthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Carthy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Independente F.C - Martial Diamonds 2:2

26e minuut.
Nolan rent richting de bal. Gupta rent richting de bal. Gupta geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cody de bal onder controle te krijgen. Gehry geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Independente F.C - Martial Diamonds 3:2

34e minuut.
Potts passt de bal in één keer door. Cousins met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert MacTause de bal onder controle te krijgen. Ivy rent richting de bal. Ivy draait met de bal, schiet en ... Haniotis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Cody kopt de bal weg. Treanor rent richting de bal. Gehry begaat een overtreding. Gehry krijgt een gele kaart. Treanor raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Heaney neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

41e minuut.
Archbold probeert naar een medespeler te passen. Nolan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lockerbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Carthy onderschept slim de pass. Carthy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Independente F.C - Martial Diamonds 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independente F.C 54%, Martial Diamonds 46%.
Independente F.C - Martial Diamonds 4:2

48e minuut.
Kenna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gehry bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivy onderschept slim de pass. Cousins is nu in balbezit. Cousins haalt uit met een fantastische trap. Haniotis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Ivy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenna rent richting de bal. Ivy onderschept slim de pass. Ivy schiet op doel. Haniotis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Independente F.C - Martial Diamonds 4:3

60e minuut.
Considine rent richting de bal. Considine geeft een lange en hoge pass. Cousins is nu in balbezit. Ivy is nu in balbezit. Ivy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Independente F.C - Martial Diamonds 4:4

64e minuut.
Gehry is nu in balbezit. Archbold heeft problemen om de bal te vangen. Heaney rent richting de bal. Archbold is nu in balbezit. Archbold haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gowan onderschept slim de pass. Gowan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gupta met de inworp. Archbold geeft de bal voor. Moran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Klungelig pakt Kenna de bal. Cousins rent richting de bal. Cousins passt de bal zonder na te denken. Fleming is nu in balbezit. Fleming probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Independente F.C - Martial Diamonds 4:5

82e minuut.
Heaney passt de bal in één keer door. Archbold rent richting de bal. Carthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Carthy haalt uit met een fantastische trap. Archbold probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caims met een snelle inworp. Archbold bereikt de bal nog maar net als eerste. Archbold schiet op doel. Moran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Independente F.C - Martial Diamonds 5:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Independente F.C 43%, Martial Diamonds 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Independente F.C - Martial Diamonds 5:5