Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lime Harps Bray Thunder
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


12e minuut.
Hederman is nu in balbezit. Malone onderschept slim de pass. Malone passt de bal met de wreef. Ullen rent richting de bal. Ullen haalt uit met een fantastische trap. Bruton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Shanahan speelt de bal door. Hutcheson rent richting de bal. Hutcheson met een sublieme pass. Malone rent richting de bal. Malone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hederman met een sublieme pass. Roger is nu in balbezit. Roger met een sublieme pass. Buttimer rent richting de bal. Buttimer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ring probeert de bal met de borst te controleren. Ring geeft de bal voor. Tobin kopt de bal weg. Buttimer is nu in balbezit. Buttimer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bracken heeft problemen om de bal te vangen. Hederman rent richting de bal. Hederman passt de bal met de wreef. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Malone met een sublieme pass. Hutcheson rent richting de bal. Hutcheson passt de bal in één keer door. Ullen is nu in balbezit. Ullen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Bray Thunder 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lime Harps 60%, Bray Thunder 40%.
Lime Harps - Bray Thunder 0:1

60e minuut.
Tobin probeert de bal aan de voet te houden. Haley speelt de bal door. Callan speelt de bal door. Malone rent richting de bal. Malone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin speelt de bal door. Buttimer is nu in balbezit. Wale rent richting de bal. Wale schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lime Harps - Bray Thunder 1:1

75e minuut.
Klungelig pakt Bracken de bal. Hederman rent richting de bal. Hederman met een sublieme pass. Wale rent richting de bal. Wale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lime Harps - Bray Thunder 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lime Harps 39%, Bray Thunder 61%.
Lime Harps - Bray Thunder 2:1