Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Teamactimel Unpolluted County
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Gannon geeft de bal voor. McDonald is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferriter. Ferriter krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Hagan met een harde bal richting middenveld. Howell rent richting de bal. Howell passt de bal in één keer door. O`Connor is nu in balbezit. O`Connor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
McDonald rent richting de bal. Ferriter verovert de bal door een tackle van achteren. Ferriter passt de bal zonder na te denken. O`Connor bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Connor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Vadanan is nu in balbezit. Jordan onderschept slim de pass. Coyne rent richting de bal. Coyne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Teamactimel - Unpolluted County 1:0

27e minuut.
McDonald speelt de bal door. Coyne is nu in balbezit. Coyne passt de bal zonder na te denken. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Vadanan trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Ferriter de bal. Coyne met een sublieme pass. Jordan is nu in balbezit. Jordan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teamactimel 40%, Unpolluted County 60%.
Teamactimel - Unpolluted County 1:0

57e minuut.
Bruins speelt de bal door. Matthews zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Howell is nu in balbezit. Howell draait met de bal, schiet en ... Gannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gannon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bruins speelt de bal door. Klungelig pakt Carmody de bal. Carmody speelt de bal door. O`Connor bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Connor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
MacDonald rent richting de bal. Coyne rent richting de bal. MacDonald tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coyne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McDonald zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Coyne probeert naar een medespeler te passen. Matthews rent richting de bal. Jordan onderschept slim de pass. Jordan schiet op doel. Hagan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teamactimel - Unpolluted County 2:0

69e minuut.
Sumant geeft een lange en hoge pass. McDonald rent richting de bal. McDonald geeft de bal voor. Jordan rent richting de bal. Jordan draait met de bal, schiet en ... Hagan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Carmody bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmody haalt uit met een fantastische trap. Jordan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bruins bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruins draait met de bal, schiet en ... Hagan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teamactimel 28%, Unpolluted County 72%.
Teamactimel - Unpolluted County 2:0