Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Ray Irish Thunder FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 22.1
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
O`Gara passt de bal zonder na te denken. Hagan is nu in balbezit. Hagan probeert naar een medespeler te passen. O`Gara is nu in balbezit. O`Gara schiet op doel. Frehill kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
McAree rent richting de bal. Ferry onderschept slim de pass. Ferry passt de bal zonder na te denken. Daar is Aldidge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldidge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Teodoro geeft de bal voor. Ballantine probeert de bal aan de voet te houden. Bracken is nu in balbezit. Ballantine onderschept slim de pass. Ballantine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Ray - Irish Thunder FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Ray 61%, Irish Thunder FC 39%.
Infamous Ray - Irish Thunder FC 0:1

50e minuut.
Raiskio passt de bal in één keer door. Ballantine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballantine haalt uit met een fantastische trap. Frehill werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Davey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Ray - Irish Thunder FC 0:2

59e minuut.
Rigó bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigó passt de bal in één keer door. Mulligan is nu in balbezit. Ballantine rent richting de bal. Ballantine haalt uit met een fantastische trap. Paal!

70e minuut.
Teodoro speelt de bal door. Klungelig pakt O`Gara de bal. Ballantine is nu in balbezit. Ballantine haalt uit met een fantastische trap. Mulligan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Ray - Irish Thunder FC 0:3

84e minuut.
Mulligan geeft de bal voor. Aldidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldidge passt de bal in één keer door. McGovern is nu in balbezit. McGovern draait met de bal, schiet en ... Wickett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Ray 62%, Irish Thunder FC 38%.
Infamous Ray - Irish Thunder FC 0:3