Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WashingtonFc2023 Palmeiras SE
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 22.9
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen weak


7e minuut.
Lindomar verovert de bal door een tackle van achteren. Lindomar probeert naar een medespeler te passen. Telles is nu in balbezit. Lindomar onderschept slim de pass. Lindomar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Goulart niet meer kan verder spelen. Fabri komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Pikachu onderschept slim de pass. Lindomar onderschept slim de pass. Lindomar passt de bal zonder na te denken. Batatais bereikt de bal nog maar net als eerste. Batatais draait met de bal, schiet en ... Fabri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Pacaembu probeert naar een medespeler te passen. Patola is nu in balbezit. Patola passt de bal zonder na te denken. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WashingtonFc2023 - Palmeiras SE 0:1

15e minuut.
Klungelig pakt Pacaembu de bal. Pikachu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pacaembu raakt geblesseerd tijdens het duel. Pacaembu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Batatais is nu in balbezit. Batatais haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Peladeiro kopt de bal weg. Telles rent richting de bal. Batatais verovert de bal door een tackle van achteren. Batatais controleert de bal met de borst. Batatais draait met de bal, schiet en ... Fabri bokst de bal weg.

18e minuut.
Daar is Cantagalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munhoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Munhoz met een sublieme pass. Pikachu is nu in balbezit. Pikachu draait met de bal, schiet en ... Medina bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
WashingtonFc2023 - Palmeiras SE 0:2

26e minuut.
Batatais is nu in balbezit. Telles rent richting de bal. Batatais onderschept slim de pass. Lindomar is nu in balbezit. Lindomar haalt uit met een fantastische trap. Fabri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pascoalino kopt de bal weg. Klungelig pakt Telles de bal. Lindomar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindomar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Rosado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lombardi komt het veld opgelopen. Patola geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rizzo rent richting de bal. Rizzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WashingtonFc2023 - Palmeiras SE 0:3

32e minuut.
Pacaembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikachu verovert de bal door een tackle van achteren. Negrete legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pikachu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pikachu kan niet meer verder spelen. Gaúcho komt het veld opgelopen. Rizzo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Medina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WashingtonFc2023 - Palmeiras SE 0:4

33e minuut.
Batatais passt de bal met de wreef. Salgado speelt de bal door. Munhoz is nu in balbezit. Munhoz met een sublieme pass. Rizzo is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Esteves kopt de bal weg. Telles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Batatais bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindomar is nu in balbezit. Lindomar schiet op doel. Fabri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lombardi rent richting de bal. Batatais onderschept slim de pass. Batatais draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WashingtonFc2023 - Palmeiras SE 1:4

44e minuut.
Rizzo is nu in balbezit. Pacaembu verovert de bal door een tackle van achteren. Gaúcho is nu in balbezit. Gaúcho haalt uit met een fantastische trap. Medina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WashingtonFc2023 - Palmeiras SE 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WashingtonFc2023 52%, Palmeiras SE 48%.
WashingtonFc2023 - Palmeiras SE 1:5

61e minuut.
Telles geeft een hoge lob. Gaúcho rent richting de bal. Gaúcho geeft een hoge lob. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Righetto onderschept slim de pass. Righetto geeft de bal voor. Negrete is nu in balbezit. Rizzo verovert de bal door een tackle van achteren. Rizzo draait met de bal, schiet en ... Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pacaembu heeft problemen om de bal te vangen. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Peladeiro rent richting de bal. Righetto verovert de bal door een tackle van achteren. Righetto probeert naar een medespeler te passen. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rattata bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteves verovert de bal door een tackle van achteren. Esteves met een sublieme pass. Batatais rent richting de bal. Batatais haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Patola verovert de bal door een tackle van achteren. Patola met een sublieme pass. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaúcho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaúcho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WashingtonFc2023 - Palmeiras SE 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WashingtonFc2023 48%, Palmeiras SE 52%.
WashingtonFc2023 - Palmeiras SE 1:6