Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FANTASMA CCCCF Zarapa FC
ghost2 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
41.8 gemiddelde waardering 20.7
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Aybar onderschept slim de pass. Aybar passt de bal zonder na te denken. Dupuis is nu in balbezit. Dupuis haalt uit met een fantastische trap. Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FANTASMA CCCCF - Zarapa FC 1:0

5e minuut.
Remanso geeft de bal voor. Grilo rent richting de bal. Aybar begaat een overtreding. Aybar krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Deras bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı probeert naar een medespeler te passen. Dupuis rent richting de bal. Dupuis haalt uit met een fantastische trap. Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FANTASMA CCCCF - Zarapa FC 2:0

14e minuut.
Glumičić geeft de bal voor. Aybar kopt de bal weg. Dupuis is nu in balbezit. Yabancı rent richting de bal. Yabancı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pereba onderschept slim de pass. Saribekyan geeft een lange en hoge pass. Pereba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dupuis is nu in balbezit. Dupuis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pereba is nu in balbezit. Saribekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Saribekyan probeert naar een medespeler te passen. Dupuis rent richting de bal. Dupuis draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Delgado trapt de bal weg van het doel. Aybar controleert de bal met de borst. Aybar met een sublieme pass. Dupuis is nu in balbezit. Dupuis draait met de bal, schiet en ... Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Yabancı rent richting de bal. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı onderschept slim de pass. Yabancı geeft een hoge lob. Dupuis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FANTASMA CCCCF - Zarapa FC 3:0

25e minuut.
Aybar probeert naar een medespeler te passen. Saribekyan heeft problemen om de bal te vangen. Aybar probeert naar een medespeler te passen. Dupuis rent richting de bal. Dupuis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Remanso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupuis is nu in balbezit. Dupuis passt de bal zonder na te denken. Yabancı is nu in balbezit. Yabancı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino geeft de bal voor. Inworp. Cavalcanti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cunha geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Aybar speelt de bal door. Sardinha rent richting de bal. Dupuis verovert de bal door een tackle van achteren. Dupuis draait met de bal, schiet en ... Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FANTASMA CCCCF - Zarapa FC 4:0

45e minuut.
Dupuis kopt de bal weg. Deras heeft problemen om de bal te vangen. Dupuis is nu in balbezit. Yabancı is nu in balbezit. Yabancı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FANTASMA CCCCF - Zarapa FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FANTASMA CCCCF 29%, Zarapa FC 71%.
FANTASMA CCCCF - Zarapa FC 5:0

46e minuut.
Saribekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Saribekyan passt de bal in één keer door. Aybar speelt de bal door. Dupuis rent richting de bal. Dupuis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FANTASMA CCCCF - Zarapa FC 6:0

48e minuut.
Yabancı probeert naar een medespeler te passen. Aybar speelt de bal door. Dupuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupuis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Cunha is nu in balbezit. Cunha geeft een hoge lob. Aleixo rent richting de bal. Deras verovert de bal door een tackle van achteren. Deras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Saribekyan geeft de bal voor. Aybar is nu in balbezit. Aybar passt de bal zonder na te denken. Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FANTASMA CCCCF - Zarapa FC 7:0

59e minuut.
Aybar kopt de bal weg. Daar is Saribekyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saribekyan geeft de bal voor. Dupuis is nu in balbezit. Dupuis draait met de bal, schiet en ... Paal!

61e minuut.
Yabancı passt de bal zonder na te denken. Saribekyan is nu in balbezit. Saribekyan met een sublieme pass. Dupuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupuis draait met de bal, schiet en ... Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Filho is nu in balbezit. Saribekyan verovert de bal door een tackle van achteren. Saribekyan met een sublieme pass. Dupuis rent richting de bal. Dupuis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Öykü kopt de bal weg. Daar is Aybar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aybar passt de bal in één keer door. Dupuis is nu in balbezit. Dupuis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Deras is nu in balbezit. Deras geeft een hoge lob. Dupuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupuis draait met de bal, schiet en ... Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FANTASMA CCCCF - Zarapa FC 8:0

75e minuut.
Yabancı geeft de bal voor. Remanso heeft problemen om de bal te vangen. Aybar is nu in balbezit. Aybar haalt uit met een fantastische trap. Dupuis probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Delgado met een sublieme pass. Daar is Pereba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aybar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aybar geeft een hoge lob. Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Aybar kopt de bal weg. Remanso heeft problemen om de bal te vangen. Dupuis rent richting de bal. Dupuis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FANTASMA CCCCF - Zarapa FC 9:0

81e minuut.
Inworp. Aybar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yabancı geeft de bal voor. Dupuis is nu in balbezit. Dupuis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Deras rent richting de bal. Pereba verovert de bal door een tackle van achteren. Pereba geeft een lange en hoge pass. Saribekyan geeft de bal voor. Dupuis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Deras rent richting de bal. Deras geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sardinha de bal. Dupuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupuis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FANTASMA CCCCF - Zarapa FC 10:0

90e minuut.
Glumičić probeert naar een medespeler te passen. Aybar met een sublieme pass. Dupuis rent richting de bal. Dupuis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FANTASMA CCCCF - Zarapa FC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FANTASMA CCCCF 18%, Zarapa FC 82%.
FANTASMA CCCCF - Zarapa FC 11:0