Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kurashiki F. Club freire
goo Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
28% Spel op eigen helft 72%
34 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.6 gemiddelde waardering 17.9
outstanding Schieten poor
adequate Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Munitis Álvarez passt de bal met de wreef. Sudoł heeft problemen om de bal te vangen. Sudoł passt de bal met de wreef. Stollenwerk is nu in balbezit. Stollenwerk draait met de bal, schiet en ... Marcelino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Gadea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peixeiro. Gadea raakt geblesseerd tijdens het duel. Caglia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stollenwerk springt en kopt de bal. Marcelino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurashiki F. Club - freire 1:0

7e minuut.
Sudoł onderschept slim de pass. Sudoł geeft een hoge lob. Polanco probeert de bal aan de voet te houden. Stollenwerk is nu in balbezit. Stollenwerk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurashiki F. Club - freire 2:0

8e minuut.
Magno is nu in balbezit. Stollenwerk verovert de bal door een tackle van achteren. Sudoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudoł schiet op doel. Stollenwerk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Marcelino met een harde bal richting middenveld. França kopt de bal weg. Klungelig pakt Kyung-Gui de bal. Estrada rent richting de bal. Estrada haalt uit met een fantastische trap. Moraes bokst de bal weg.

11e minuut.
Tüske speelt de bal door. Sudoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudoł passt de bal in één keer door. Stollenwerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stollenwerk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurashiki F. Club - freire 3:0

13e minuut.
Piękoś is nu in balbezit. Piękoś geeft de bal voor. Stollenwerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stollenwerk draait met de bal, schiet en ... Marcelino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurashiki F. Club - freire 4:0

18e minuut.
Klungelig pakt Munitis Álvarez de bal. Munitis Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Boa Morte is nu in balbezit. Stollenwerk onderschept slim de pass. Stollenwerk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Samarone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurashiki F. Club - freire 5:0

20e minuut.
Sudoł is nu in balbezit. Rochetti verovert de bal door een tackle van achteren. Rochetti geeft de bal voor. Tyrajski kopt de bal weg. Caglia geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurashiki F. Club - freire 6:0

25e minuut.
Caglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caglia geeft een hoge lob. Stollenwerk is nu in balbezit. Stollenwerk draait met de bal, schiet en ... Marcelino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurashiki F. Club - freire 7:0

35e minuut.
Caglia onderschept slim de pass. Caglia probeert naar een medespeler te passen. Sudoł met een sublieme pass. Stollenwerk is nu in balbezit. Stollenwerk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurashiki F. Club - freire 8:0

37e minuut.
Tüske passt de bal in één keer door. Rochetti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sudoł. Sudoł krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Gadea passt de bal in één keer door. Caglia is nu in balbezit. Caglia passt de bal zonder na te denken. Stollenwerk is nu in balbezit. Stollenwerk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurashiki F. Club - freire 9:0

45e minuut.
Caglia passt de bal met de wreef. Boa Morte probeert naar een medespeler te passen. Tyrajski geeft de bal voor. Stollenwerk is nu in balbezit. Stollenwerk schiet op doel. Marcelino bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurashiki F. Club 32%, freire 68%.
Kurashiki F. Club - freire 9:0

49e minuut.
Sudoł passt de bal in één keer door. Tyrajski rent richting de bal. Tyrajski geeft een hoge lob. Stollenwerk springt en kopt de bal. Marcelino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kyung-Gui speelt de bal door. Piękoś probeert naar een medespeler te passen. Stollenwerk rent richting de bal. Stollenwerk schiet op doel. Marcelino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurashiki F. Club - freire 10:0

59e minuut.
Sudoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudoł speelt de bal door. Stollenwerk is nu in balbezit. Daar is Stollenwerk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stollenwerk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Samarone kopt de bal weg. Stollenwerk probeert de bal met de borst te controleren. Samarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Stollenwerk verovert de bal door een tackle van achteren. Stollenwerk draait met de bal, schiet en ... Marcelino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurashiki F. Club - freire 11:0

61e minuut.
Rochetti is nu in balbezit. Rochetti probeert naar een medespeler te passen. Stollenwerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stollenwerk haalt uit met een fantastische trap. Marcelino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurashiki F. Club - freire 12:0

66e minuut.
Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gadea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Munitis Álvarez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tüske geeft een hoge lob. Daar is Rochetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stollenwerk rent richting de bal. Stollenwerk schiet op doel. Marcelino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurashiki F. Club - freire 13:0

74e minuut.
Tüske passt de bal in één keer door. Sudoł speelt de bal door. Stollenwerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stollenwerk schiet op doel. Polanco probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurashiki F. Club - freire 14:0

75e minuut.
Klungelig pakt Estrada de bal. França rent richting de bal. Sudoł is nu in balbezit. Stollenwerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stollenwerk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Caglia geeft een hoge lob. Daar is Stollenwerk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stollenwerk passt de bal zonder na te denken. Sudoł heeft problemen om de bal te vangen. Sudoł draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Piękoś speelt de bal door. Sudoł rent richting de bal. Sudoł geeft een hoge lob. Stollenwerk is nu in balbezit. Stollenwerk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
França bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudoł onderschept slim de pass. Sudoł speelt de bal door. Stollenwerk rent richting de bal. Stollenwerk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Boa Morte passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Tyrajski de bal onder controle te krijgen. Tyrajski geeft de bal voor. Stollenwerk is nu in balbezit. Stollenwerk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
França controleert de bal met de borst. Caglia rent richting de bal. Caglia passt de bal zonder na te denken. Stollenwerk rent richting de bal. Stollenwerk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Doeltrap. Marcelino met een harde bal richting middenveld. Boa Morte kan de bal niet met de borst controleren. Munitis Álvarez rent richting de bal. Munitis Álvarez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurashiki F. Club 24%, freire 76%.
Kurashiki F. Club - freire 14:0