Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.03
  • Stadion: Horriver Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13305
Horriver Voltaço FC
Titular Tactiek Mega-45
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 44.5
solid Schieten solid
average Passen good
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Khoury heeft problemen om de bal te vangen. Khoury passt de bal met de wreef. Santiago probeert naar een medespeler te passen. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Khoury probeert naar een medespeler te passen. Lietzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante onderschept slim de pass. Daar is Amarante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amarante draait met de bal, schiet en ... Meroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Santiago zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Amarante de bal. Boa Morte rent richting de bal. Boa Morte draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Voltaço FC 0:1

9e minuut.
Boa Morte kopt de bal weg. Peret rent richting de bal. Amarante verovert de bal door een tackle van achteren. Amarante heeft problemen om de bal te vangen. Amarante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lua probeert naar een medespeler te passen. Khoury geeft een hoge lob. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante schiet op doel. Doekhi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Voltaço FC 0:2

14e minuut.
Boa Morte probeert naar een medespeler te passen. Khoury is nu in balbezit. Khoury passt de bal in één keer door. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Galhardo kopt de bal weg. Santiago geeft de bal voor. Klungelig pakt Fowler de bal. Amarante is nu in balbezit. Amarante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Voltaço FC 0:3

21e minuut.
Klungelig pakt Pałyga de bal. Pałyga passt de bal in één keer door. Fernández Escribano rent richting de bal. Fernández Escribano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Voltaço FC 1:3

23e minuut.
Rydningen bereikt de bal nog maar net als eerste. Medaglia verovert de bal door een tackle van achteren. Medaglia geeft de bal voor. Amarante krijgt zijn hoofd ertegen. Meroni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lietzen speelt de bal door. Medaglia is nu in balbezit. Rydningen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rydningen krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Galhardo rent richting de bal. Fernández Escribano onderschept slim de pass. Fernández Escribano probeert naar een medespeler te passen. García Salgado is nu in balbezit. García Salgado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Fernández Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Escribano passt de bal met de wreef. García Salgado heeft problemen om de bal te vangen. García Salgado schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Voltaço FC 2:3

39e minuut.
Amarante rent richting de bal. Hombre begaat een overtreding. Amarante is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Khoury zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Amarante maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Voltaço FC 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horriver 56%, Voltaço FC 44%.
Horriver - Voltaço FC 2:4

73e minuut.
Haeser probeert naar een medespeler te passen. Boa Morte speelt de bal door. Amarante rent richting de bal. Amarante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Voltaço FC 2:5

77e minuut.
Fernández Escribano rent richting de bal. Fernández Escribano passt de bal in één keer door. García Salgado rent richting de bal. García Salgado draait met de bal, schiet en ... Haeser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - Voltaço FC 3:5

80e minuut.
Amarante rent richting de bal. Doekhi onderschept slim de pass. Doekhi probeert naar een medespeler te passen. Medaglia rent richting de bal. Medaglia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Boa Morte heeft problemen om de bal te vangen. Boa Morte speelt de bal door. Khoury met een sublieme pass. Amarante is nu in balbezit. Amarante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horriver 68%, Voltaço FC 32%.
Horriver - Voltaço FC 3:5