Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.03
  • Stadion: Marvel FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2790
Marvel FC Voltaço FC
Normal Tactiek Mega-45
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 38.7
poor Schieten very good
poor Passen good
weak Verdedigen average


4e minuut.
Rabanete is nu in balbezit. Rabanete probeert naar een medespeler te passen. Lua probeert naar een medespeler te passen. Amarante is nu in balbezit. Amarante schiet op doel. Bordon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marvel FC - Voltaço FC 0:1

6e minuut.
Amarante is nu in balbezit. Dinamite rent richting de bal. Amarante verovert de bal door een tackle van achteren. Amarante haalt uit met een fantastische trap. Bordon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marvel FC - Voltaço FC 0:2

12e minuut.
Khoury passt de bal in één keer door. Santiago is nu in balbezit. Santiago met een sublieme pass. Amarante rent richting de bal. Amarante schiet op doel. Bordon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Alcântara is nu in balbezit. Alcântara geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Medaglia verovert de bal door een tackle van achteren. Boa Morte met een sublieme pass. Amarante is nu in balbezit. Amarante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marvel FC - Voltaço FC 0:3

25e minuut.
Daar is Malzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabelo rent richting de bal. Amarante onderschept slim de pass. Amarante haalt uit met een fantastische trap. Bordon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Medaglia met de inworp. Boa Morte geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lua geeft een hoge lob. Amarante heeft problemen om de bal te vangen. Madureira is nu in balbezit. Amarante onderschept slim de pass. Amarante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marvel FC - Voltaço FC 0:4

39e minuut.
Madureira bereikt de bal nog maar net als eerste. Khoury verovert de bal door een tackle van achteren. Amarante is nu in balbezit. Amarante draait met de bal, schiet en ... Bordon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marvel FC - Voltaço FC 0:5

41e minuut.
Maizena rent richting de bal. Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. Santiago speelt de bal door. Daar is Amarante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amarante haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santiago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khoury speelt de bal door. Amarante is nu in balbezit. Amarante schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Marvel FC - Voltaço FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marvel FC 77%, Voltaço FC 23%.
Marvel FC - Voltaço FC 0:6

49e minuut.
Bechara geeft de bal voor. Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boa Morte probeert naar een medespeler te passen. Amarante is nu in balbezit. Amarante schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bechara rent richting de bal. Medaglia is nu in balbezit. Medaglia passt de bal in één keer door. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Santiago geeft een hoge lob. Boa Morte rent richting de bal. Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarante schiet op doel. Na een snelle pass probeert Alcântara de bal onder controle te krijgen. Bordon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Khoury rent richting de bal. Khoury geeft een hoge lob. Amarante is nu in balbezit. Amarante schiet op doel. Bordon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marvel FC - Voltaço FC 0:7

70e minuut.
Madureira is nu in balbezit. Khoury onderschept slim de pass. Khoury met een sublieme pass. Klungelig pakt Amarante de bal. Amarante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Amarante bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa rent richting de bal. da Costa passt de bal zonder na te denken. Amarante rent richting de bal. Amarante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marvel FC - Voltaço FC 0:8

74e minuut.
Santiago geeft de bal voor. Boa Morte kopt de bal weg. Vargas rent richting de bal. Amarante verovert de bal door een tackle van achteren. Amarante draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
da Costa heeft problemen om de bal te vangen. da Costa geeft een lange en hoge pass. Boa Morte met een sublieme pass. Amarante heeft problemen om de bal te vangen. Amarante draait met de bal, schiet en ... Bordon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Khoury rent richting de bal. Khoury haalt uit met een fantastische trap. Bordon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Maizena is nu in balbezit. Galhardo onderschept slim de pass. Galhardo geeft een lange en hoge pass. Amarante rent richting de bal. Amarante draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alcântara heeft problemen om de bal te vangen. Amarante is nu in balbezit. Amarante schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Alcântara geeft de bal voor. Bechara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechara speelt de bal door. Boa Morte bereikt de bal nog maar net als eerste. Boa Morte passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Marvel FC - Voltaço FC 0:9

88e minuut.
Santiago onderschept slim de pass. Santiago geeft een hoge lob. Vargas heeft problemen om de bal te vangen. Boa Morte geeft de bal voor. Klungelig pakt Alcântara de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Medaglia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amarante springt en kopt de bal. Bordon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marvel FC - Voltaço FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marvel FC 77%, Voltaço FC 23%.
Marvel FC - Voltaço FC 0:10