Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.03
  • Stadion: Horriver Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7899
Horriver BRAZUCA FC
Titular Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 19.8
zeer goed Schieten slecht
matig Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Miękus geeft een hoge lob. Fernández Escribano rent richting de bal. Fernández Escribano passt de bal zonder na te denken. García Salgado rent richting de bal. García Salgado schiet op doel. Rizzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Fowler speelt de bal door. Pałyga is nu in balbezit. Pałyga met een sublieme pass. Fernández Escribano rent richting de bal. Fernández Escribano haalt uit met een fantastische trap. Rizzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Pałyga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Salgado geeft een lange en hoge pass. Reynolds is nu in balbezit. Reynolds schiet op doel. Rizzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - BRAZUCA FC 1:0

12e minuut.
Pałyga speelt de bal door. Rydningen geeft een lange en hoge pass. Fernández Escribano kan de bal niet met de borst controleren. García Salgado is nu in balbezit. García Salgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Nascimento trapt de bal weg. Klungelig pakt Pałyga de bal. García Salgado rent richting de bal. García Salgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Freire kan de bal niet met de borst controleren. García Salgado rent richting de bal. Freire tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Freire krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Miękus onderschept slim de pass. Fernández Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Escribano speelt de bal door. García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - BRAZUCA FC 2:0

25e minuut.
Miękus speelt de bal door. Fernández Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Escribano speelt de bal door. García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - BRAZUCA FC 3:0

34e minuut.
Hombre verovert de bal door een tackle van achteren. Hombre passt de bal met de wreef. Fernández Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Escribano haalt uit met een fantastische trap. Nascimento probeert de bal aan de voet te houden. Rizzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - BRAZUCA FC 4:0

44e minuut.
Daar is Fernández Escribano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Escribano verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Escribano geeft een lange en hoge pass. García Salgado krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - BRAZUCA FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horriver 33%, BRAZUCA FC 67%.
Horriver - BRAZUCA FC 5:0

58e minuut.
Lietzen onderschept slim de pass. Lietzen speelt de bal door. Fernández Escribano is nu in balbezit. Fernández Escribano geeft een hoge lob. García Salgado krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
García Salgado is nu in balbezit. Aleixo maakt een afschuwelijke overtreding. García Salgado raakt geblesseerd tijdens het duel. Pałyga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fernández Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Escribano schiet op doel. Rizzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Pałyga is nu in balbezit. Pałyga geeft een hoge lob. Aleixo heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Escribano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Perebento heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Escribano passt de bal zonder na te denken. García Salgado rent richting de bal. García Salgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rydningen probeert naar een medespeler te passen. Pałyga rent richting de bal. Pałyga geeft een hoge lob. Fernández Escribano is nu in balbezit. Fernández Escribano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rydningen passt de bal met de wreef. Pałyga rent richting de bal. Pałyga passt de bal zonder na te denken. Daar is García Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Salgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Patilha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Portugal komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Daar is Rydningen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rydningen passt de bal in één keer door. Perebento probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fernández Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Escribano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Miękus is nu in balbezit. Miękus geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aleixo de bal. García Salgado rent richting de bal. García Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - BRAZUCA FC 6:0

85e minuut.
Fowler kopt de bal weg. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho passt de bal in één keer door. García Salgado is nu in balbezit. García Salgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado geeft een hoge lob. Fernández Escribano rent richting de bal. Fernández Escribano schiet op doel. Rizzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horriver - BRAZUCA FC 7:0

90e minuut.
Hombre probeert naar een medespeler te passen. Reynolds speelt de bal door. Daar is Nascimento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Salgado is nu in balbezit. García Salgado draait met de bal, schiet en ... Rizzo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horriver 26%, BRAZUCA FC 74%.
Horriver - BRAZUCA FC 7:0