Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nibiru fc Denizen FC
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Oponente rent richting de bal. Oponente geeft een lange en hoge pass. Bertoldo is nu in balbezit. Batistuta is nu in balbezit. Batistuta passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Paulino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mozer. Paulino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Paulino neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Canhotinha onderschept slim de pass. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhotinha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adams moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Adams kan niet meer verder spelen. Neves komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nibiru fc 57%, Denizen FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nibiru fc - Denizen FC 0:0

58e minuut.
Bertoldo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mozer de bal. Mozer geeft een hoge lob. Pucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nibiru fc - Denizen FC 1:0

67e minuut.
Inworp. Couto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cavalieri rent richting de bal. Cavalieri draait met de bal, schiet en ... Paulino kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cavalieri geeft een hoge lob. Pitanga speelt de bal door. Neves probeert de bal met de borst te controleren. Canhotinha geeft de bal voor. Galinho heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Daar is Pucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pucci geeft de bal voor. Redondo heeft problemen om de bal te vangen. Batistuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Batistuta draait met de bal, schiet en ... Dracena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nibiru fc 41%, Denizen FC 59%.
Nibiru fc - Denizen FC 1:0