Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série D.05
  • Stadion: Ipating@o
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20867
Esporte Clube, CRUZEIRO A.F.Bets
Ojogo Tactiek Nova Temporada
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.3 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Luengas geeft een lange en hoge pass. Vlieberghe kopt de bal weg. Grigoratos rent richting de bal. Grigoratos haalt uit met een fantastische trap. Ndondé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esporte Clube, CRUZEIRO - A.F.Bets 1:0

5e minuut.
Reis probeert naar een medespeler te passen. Bernandes met een sublieme pass. Mohsen rent richting de bal. Mohsen geeft een lange en hoge pass. Grigoratos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Luengas probeert naar een medespeler te passen. Kocyba rent richting de bal. Kocyba probeert naar een medespeler te passen. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Vlieberghe is nu in balbezit. Grigoratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Coenen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grigoratos raakt geblesseerd tijdens het duel. Vlieberghe komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Grigoratos verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoratos passt de bal met de wreef. Kocyba is nu in balbezit. Kocyba geeft een hoge lob. Grigoratos maakt een snoekduik en kopt de bal. Ndondé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ndondé trapt de bal weg van het doel. Bernandes rent richting de bal. Bernandes geeft de bal voor. Grigoratos krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Grigoratos onderschept slim de pass. Grigoratos passt de bal in één keer door. Karahanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Reis neemt vlug de vrije trap. Raj heeft problemen om de bal te vangen. Vlieberghe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vlieberghe naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Mandla probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bernandes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernandes probeert naar een medespeler te passen. Mohsen rent richting de bal. Mohsen draait met de bal, schiet en ... Ndondé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube, CRUZEIRO 47%, A.F.Bets 53%.
Esporte Clube, CRUZEIRO - A.F.Bets 1:0

50e minuut.
Li rent richting de bal. Mohsen onderschept slim de pass. Mohsen passt de bal zonder na te denken. Grigoratos rent richting de bal. Grigoratos schiet op doel. Ndondé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Gentier passt de bal zonder na te denken. Mohsen is nu in balbezit. Mohsen passt de bal zonder na te denken. Daar is Grigoratos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigoratos schiet op doel. Ndondé bokst de bal weg.

56e minuut.
Kiepura geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kocyba met de inworp. Grigoratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoratos haalt uit met een fantastische trap. Ndondé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kiepura is nu in balbezit. Kiepura geeft de bal voor. Zancu kopt de bal weg. Mohsen is nu in balbezit. Mohsen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Mohsen rent richting de bal. Mohsen passt de bal in één keer door. Grigoratos rent richting de bal. Grigoratos schiet op doel. Ndondé maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Bernandes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paulada komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Gwadera probeert naar een medespeler te passen. Grigoratos heeft problemen om de bal te vangen. Karahanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoratos verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoratos haalt uit met een fantastische trap. Ndondé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Karahanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Mohsen verovert de bal door een tackle van achteren. Mohsen probeert naar een medespeler te passen. Grigoratos rent richting de bal. Grigoratos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ramaglia geeft de bal voor. Uthman speelt de bal door. Daar is Gwadera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uchyła rent richting de bal. Uchyła geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esporte Clube, CRUZEIRO 33%, A.F.Bets 67%.
Esporte Clube, CRUZEIRO - A.F.Bets 1:0