Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CoringãoOsasco FortalezaAC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Peres is nu in balbezit. Peres passt de bal in één keer door. Freire met een sublieme pass. Pezzi rent richting de bal. Pezzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CoringãoOsasco - FortalezaAC 0:1

7e minuut.
Mourão geeft een lange en hoge pass. Peres kopt de bal weg. Klungelig pakt Roma de bal. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Torres passt de bal in één keer door. Hernandes is nu in balbezit. Hernandes passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mourão de bal. Mourão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pitanga is nu in balbezit. Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pitanga krijgt een gele kaart. Silveira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ximenes met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quintanilha bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CoringãoOsasco - FortalezaAC 1:1

38e minuut.
Mourão neemt de hoekschop. Peres met een sublieme pass. Klungelig pakt Pezzi de bal. Pezzi schiet op doel. Bastos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CoringãoOsasco - FortalezaAC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoringãoOsasco 66%, FortalezaAC 34%.
CoringãoOsasco - FortalezaAC 1:2

65e minuut.
Torres rent richting de bal. Mourão is nu in balbezit. Mourão passt de bal met de wreef. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Inworp. Moraes met een snelle inworp. Tatu geeft een hoge lob. Cavallini rent richting de bal. Cavallini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Roma met een snelle inworp. Cavallini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallini passt de bal zonder na te denken. Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cavallini is nu in balbezit. Cavallini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ventura de bal. Quintanilha rent richting de bal. Quintanilha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CoringãoOsasco 43%, FortalezaAC 57%.
CoringãoOsasco - FortalezaAC 1:2