Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 22:00
  • Competitiewedstrijd: Série D.06
  • Stadion: Vasco468 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2769
Vasco468 barça falso
Normal Tactiek 532
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 23.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Rabello met een snelle inworp. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viola. Araújo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Araújo met een snel genomen vrije trap. Itaqui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Mirandinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira rent richting de bal. Mirandinha onderschept slim de pass. Mirandinha geeft de bal voor. Klungelig pakt Lippi de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mirandinha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pescador krijgt zijn hoofd ertegen. Sena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasco468 - barça falso 0:1

25e minuut.
Zanato geeft een lange en hoge pass. Mirandinha heeft problemen om de bal te vangen. Mirandinha speelt de bal door. Mozer is nu in balbezit. Mozer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mirandinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirandinha met een sublieme pass. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mozer onderschept slim de pass. Mozer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sobis rent richting de bal. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sobis. Sobis krijgt een gele kaart. Adams roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Adams kan niet meer verder spelen. Oliveira komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco468 57%, barça falso 43%.
Vasco468 - barça falso 0:1

63e minuut.
Dantas rent richting de bal. Dantas passt de bal met de wreef. Mirandinha probeert de bal aan de voet te houden. Bacalhau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacalhau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Sena trapt de bal weg van het doel. Oliveira kopt de bal weg. Araújo is nu in balbezit. Araújo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Siqueira is nu in balbezit. Siqueira speelt de bal door. Mirandinha is nu in balbezit. Bacalhau verovert de bal door een tackle van achteren. Bacalhau geeft de bal voor. Itaqui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oliveira rent richting de bal. Oliveira schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasco468 40%, barça falso 60%.
Vasco468 - barça falso 0:1