Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE MARVELdc F.c.
&&& Tactiek Meu ATT
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
51.5 gemiddelde waardering 54.3
solide Schieten zeer goed
goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Marcelino geeft de bal voor. Ðức Phong rent richting de bal. Ðức Phong passt de bal zonder na te denken. Ferré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Larkin kopt de bal weg. Dziekanowski rent richting de bal. Colopak is nu in balbezit. Dziekanowski onderschept slim de pass. Dziekanowski draait met de bal, schiet en ... Stănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
García Granero heeft problemen om de bal te vangen. Arteaga is nu in balbezit. Quinque tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arteaga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Arteaga neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Marcelino rent richting de bal. Marcelino geeft een hoge lob. Ferré is nu in balbezit. Ferré haalt uit met een fantastische trap. Bantić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IRAJÁ ESPORTE CLUBE 45%, MARVELdc F.c. 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - MARVELdc F.c. 0:0

52e minuut.
Ðức Phong rent richting de bal. Ðức Phong met een sublieme pass. Van Gijseghem is nu in balbezit. Ferré verovert de bal door een tackle van achteren. Ferré schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Larkin controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Laurini komt het veld opgelopen. Surnilla maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ðức Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Phong passt de bal zonder na te denken. Laurini bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurini schiet op doel. Bantić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - MARVELdc F.c. 0:1

60e minuut.
Chłodek met een sublieme pass. Dziekanowski rent richting de bal. Marcelino begaat een overtreding. Marcelino krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Guglielmetti probeert naar een medespeler te passen. Batatais rent richting de bal. Dziekanowski maakt een afschuwelijke overtreding. Dziekanowski krijgt een gele kaart. Batatais raakt geblesseerd tijdens het duel. Batatais zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ðức Phong rent richting de bal. Ðức Phong schiet op doel. Bantić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - MARVELdc F.c. 0:2

65e minuut.
Ðức Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurini rent richting de bal. Van Gijseghem verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Phong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Guglielmetti heeft problemen om de bal te vangen. Marcelino onderschept slim de pass. Marcelino met een sublieme pass. Laurini bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurini draait met de bal, schiet en ... Bantić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arteaga geeft een hoge lob. Bantić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Laurini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - MARVELdc F.c. 0:3

66e minuut.
Bekaert komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău geeft de bal voor. Ðức Phong kopt de bal weg. Laurini bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - MARVELdc F.c. 0:4

73e minuut.
Doeltrap. Soulié komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Grønlund komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kukta geeft de bal voor. Ðức Phong met een sublieme pass. Laurini rent richting de bal. Arteaga rent richting de bal. Arteaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kukta passt de bal met de wreef. Laurini bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurini passt de bal zonder na te denken. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Buitenspel voor Arteaga. Goede buitenspelval van de verdediging. Majak komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Sabău speelt de bal door. Ðức Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglielmetti rent richting de bal. Ðức Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Phong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - MARVELdc F.c. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IRAJÁ ESPORTE CLUBE 59%, MARVELdc F.c. 41%.
IRAJÁ ESPORTE CLUBE - MARVELdc F.c. 0:5